doctor

facebook: I ♥ doctor blog
twitter: @DoctorMisha

Nadreality Show: Србија

misha | 08 Mart, 2008 03:48

Надреална Србија поново постоји- захваљујући нашем надреално- "демократском" премијеру Војиславу Коштуници (у даљем тексту: "Воја"- не из милоште, већ зато што је ова реч краћа за писање)!

http://misha.blog.rs/gallery/2283/nadreality%20show.JPG

После 8 год.од демократских промена у Србији- Воја је показао право лице! Јуче (7.марта 2008.): Воја је увидео да више "нема поверења у своје коалиционе партнере"- ДС и Г17+! Ваљда је тек сада обавештен да су они демократе, а да је он не-демократа, анти-европејац, хипер-националиста, русо-кинезофил,......

Ја сам га "провалио" одавно!!! Ево и хронолошког приказа "Војиног лудила":

Већ 2000.формира "ВЛАДУ У СЕНЦИ"; 2001.глуми необавештеност у вези са Слобиним хапшењем и изручењем у Хаг; 2003.подржава Црвене Беретке и одбија да изручи хашке оптуженике- пре свих Младића; 2004. "гази преко мртвих"- само да би постао Премијер и формира Владу уз подршку Милошевићеве партије; 2007.није бирао средства да остане премијер; 2008.: ВРХУНАЦ- одриче се Европе и најављује коалицију са Радикалима и Социјалистима! Шта је следеће- Nadreality Show: Србија постаје "рупа у Персијском тепиху" (читај: у ЕУ), или Руска губернија, или покушава да поново "победи" NATO, Легија "бежи" из затвора, Марко и Мира постају почасни грађани Београда....???!!!

Некада надреална коалиција (ДСС-СРС-СПС) је из дана у дан постала све реалнија!!! Зближило их је Косово,као и "патриотизам и домољубље"! Интересантно је истаћи да су 1999.год.управо те странке и изгубиле Косово! И они се као брину да "сачувају" Косово?! То је исто као када би се курва бринула да не изгуби невиност!!!

Али у овој нашој Србијици реално је не-реално,тј. надреално је реално!:-(

ЖИВЕЛА (НАДРЕАЛНА) СРБИЈА !!!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb