doctor

facebook: I ♥ doctor blog
twitter: @DoctorMisha

Love Is In the Air !

misha | 18 Mart, 2018 12:00

Pre par dana sam na nekoj radio stanici čuo poziv za konkurs: "najlepša veridba u Srbiji"; međutim nigde kasnije na internetu nisam našao ništa o tom nezvaničnom izboru za najromantičniju prosidbu. Zato vam, neskromno, na svom blogu predstavljam pobedničku priču koja je ostala bez te titule samo "iz tehničkih razloga" EmbarassedWinkLaughingTongue outCool

Love Is In the Air !

Jedan od poslednjih letnjih sunčanih dana prošle godine smo devojka i ja iskoristili za panoramski let malim sportskim avionom. Tačnije, jedino je ona mislila da će taj vedri septembarski dan biti poseban samo po tome što ćemo oboje biti bogatiji za novo životno iskustvo; dok su svi članovi posade znali za moju "tajnu misiju". S obzirom da je reč o osobi posebnih kvaliteta, želeo sam da je iznenadim i zaprosim na poseban, filmski, način. 

10.09.2017. - Stigli smo na mali aerodrom u Trsteniku. Dok smo čekali naš red i naš avion, kratko su nas pripremili upozorenjem na male turbulencije prilikom leta. To gotovo da nismo ni registrovali: ja iz "opravdanih razloga" a ona jer je bila zauzeta svojom Instagram story fotografijom. Pilot, moj rođak i nas dvoje smo se našli u malom avionu na travnatoj pisti i ubrzo smo se "odlepili"- zelenu zemlju zamenivši plavetnilom neba. Dok se prelepi šumadijski krajolik otvarao pred nama kao na dlanu- u mojoj glavi je bila samo jedna misao...

U trenutku kada je pilot napravio par krugova iznad mog rodnog kraja, ja sam se okrenuo prema njoj, izvadio prsten (iz opravdanih razloga nisam mogao da kleknem) i izgovorio: "Nismo baš iznad Pariza, ali ljubav je u vazduhu - da li hoćeš da mi rodiš mnogo beba?"

Life Is a Miracle - Love Is In the Air 

Šok i..."Da!"; uz veliki osmeh. Iako je to želela, faktor iznenađenja svakako nije izostao što je moje zadovoljstvo učinilo još većim.

A kad smo već kod šoka- možda je to najbolja reč koja opisuje moje stanje u prvim minutima kao "oženjenog čoveka". Ti lepi beli oblaci su uticali da one turbulencije (tj. "propadanja" od po 2 metra) budu veoma izražene! Srećom moja glavna misija se uspešno završila, napravili smo par fotografija, primili smo čestitke od pilota i kopilota i dok smo kroz par minuta već bili iznad Vrnjačke Banje; ja sam shvatio da se nalazim u turbulentnom avionu "koji propada", da imam "bolest putovanja" i da mi nije baš najbolje... Otvoren prozor nije mnogo pomogao; moja mučnina i preznojavanje su se nastavili. Onda mi je, sada već verenica, pružila "prvu pomoć" zahvaljujući flašici vode iz svoje torbe i već na samom početku i na delu odbranila bračni zavet "i u dobru i u zlu". (Tešim se jedino time da su i kopilotu te jake turbulencije bile veoma mučne; dok mi žena radi u hitnoj i nema vremena za mučninu jer se ništa ne može porediti sa reanimacijom u sanitetu u pokretu!)... Iako princeza postoji, život nije baš bajka.

Pobednički tim - Misija uspešna!

Građansko venčanje smo obavili, simbolično, na Dan zaljubljenih. A beba? Bože zdravlja- očekujemo malog Lava negde oko mog rođendana, polovinom ove godine. Lav, kao love.

Komentari

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb