doctor

facebook: I ♥ doctor blog
twitter: @DoctorMisha

NAPREDNjACI- RADIKALI Light

misha | 01 Septembar, 2009 10:00

Dugo nisam pisao neki politički post! Znam i da ih blogeri ne vole, ali mislim da je vredno da se jedan ovakav post nađe u net "arhivi"...
NAPREDNjACI - RADIKALI Light
srpska naprena nakaradna stranka.JPG, 5 KB
 
U svom postu "SLOBODNI RADIKALI? :)))) (2.DEO)" sam još pre oko godinu dana nagovestio na mogućnost da će novi radikali (oni bez Šekijevog bedža) postati moćna partija u Srbiji! Slobodni radikal Toma je osnovao novu stranku- Srpsku Naprednu Stranku i krenuo u borbu za vlast! Vrlo lukavo i mudro je opipao narodni puls i u svoj program uvrstio sve ono što raja želi da čuje: 
nikolic vuk u jagnjecoj kozi.3bmp.JPG, 40 KB
SRPSKA NAKARADNA STRANKA (SNS) - NAPREDNI NARODNjACI KOJI SU RADIKALNO ZA EVROPU SA KOSOVOM I METOHIJOM !!!
 
Srpska NAKARADNA Stranka (kako je ja zovem) je gotovo prekopirala program stranke koja je na poslednjim izborima osvojila 40% glasova (DS)! Tako su se i oni odlučili da kažu (osim "Kosovo je Srbija" i "Živela majka Rusija") >DA< i Evropi i Americi i Hagu! Ne kažem da je to loše- ali je nakaradno to što njeni lideri (slobodni radikal Toma i mali Aca) vređaju našu inteligenciju- poričući svaku vezu s svojom političkom prošlošću!!! Kao da su u Srbiju stigli (s osnivanjem stranke) skroz novi, neuprljani, ma- sa etiketom!!!
corax misha.jpg, 40 KB
I tako sve više čitam/slušam/gledam o visokom rejtingu te "nove" sranke i pitam se da li je tako nešto moguće samo u Srbiji?!? Za petama su (neki kažu i da su prešli) vladajući DS po broju potencijalnih glasača! Za to krivim i lošu politiku DS-a ali i visoku stopu zaboravnosti u Srba!!!
 
Ovaj post sam napisao upravo iz tog razloga- da se prisetimo slobodnog radikala, demokratskog vojvode Tome i malog Ace (kroz reči i dela) dok su bili u SRS-u i sada kada su u njihovom novom nakaradnom SRS Lightu:
 
 (O EVROPSKOJ UNIJI/ HAGU/ ZORANU ĐINĐIĆU/ RUSIJI/ VELIKOJ SRBIJI)
SRS vs SNS
 
Tomislav Nikolić (23. FEBRUARA 2003. !!! na mitingu):
"Ako neko od vas u idućih mesec ili dva vidi negde Zorana Đinđića, recite mu da je i Tito pred smrt imao problema sa nogom."
 
Tomislav Nikolić (2007.-o atentatu na Đinđića):
"Zaslužio je to što mu se dogodilo."
 
Tomislav Nikolić (2009.-o navodnom pokušaju atentata na njega):
"Znate kako to ide, kad Vojislav Šešelj kaže da sam gotov u svakom pogledu, onda neko od ljudi koji mu slepo veruju, kod kojih je omiljen, mogu to shvatiti kao njegovu želju da ja stvarno budem gotov! (...) Setite se da su i pokojnog premijera Đinđića nazivali izdajnikom i stranim plaćenikom, pre atentata!"
 
Tomislav Nikolić (u Parlamentu Srbije):
 "Sram te bilo, džukelo jedna."
 
Tomislav Nikolić (2006., Otadžbinski kongres SRS)
"Onaj lom, onaj pad 2000.godine Srbija više nikada neće da doživi, neće zato što su vrednosti odvojene, zato što se sada zna na kojoj strani su Srpska radikalna stranka i srpski nacionalni interesi, i na kojoj strani su oni ispunjavaju tuđe interese!"
 
Tomisal Nikolić (2006., emisija "Utisak nedelje")
Na pitanje Olje Bećković: "Čekajte, Boris Tadić je ustaša?" Nikolić: "Potpuno!"
/
Tomislav Nikolić (kraj 2008., emisija "Upitnik")
Odgovora na pitanje novinara o gore pomenutoj izjavi: "Nikada me niste čuli da kažem za Borisa Tadića da je ustaša."

Tomislav Nikolić (2007.pred izbore):

"Evropska unija je vrlo skupocen persijski tepihih. Jedina mana je što ima jednu rupu. Ta rupa će biti Srbija."

Tomislav Nikolić (2007.)

"Ne vidim NIŠTA POZITIVNO u EU, OSIM što je ZLA."

Tomislav Nikolić (2007.u Skupštini RS)

"Srbija treba da bude Ruska gubernija!"

Tomislav Nikolić (2007.)

"Bilo bi idealno da budemo i sa Rusijom i sa EU, ali ta dva saveza se mnogo razlikuju, EU samo ucenjuje, ponižava, otima teritoriju, dok Rusija pomaže. Pa ja ne bih bio predsednik Skupštine da nam Rusija nije pomagala."
 
Tomislav Nikolić (2008.)
"Srbija je u robovskom položaju prema EU, koja našu zemlju ucenjuje priznavanjem nezavisnog Kosova."
 
Tomislav Nikolić (2008. o SSP-u SRB sa EU)
"Mi ćemo sa EU oprezno. Čitaćemo narodu svaku tačku tog ugovora (Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju) za koji mi kažemo da je nesreća, a oni da je sreća."

 Tomislav Nikolić (2009., posle razgovora u Briselu sa Olijem Renom)

"Srbija je na dobrom putu ka Evropskoj uniji, ali taj proces ometa "nesposobna vlast u Srbiji". Ja bih sasvim sigurno brže uveo Srbiju u EU!!! (...) U slučaju promene vlasti u Srbiji, SNS neće zaustavljati proces evropskih integracija! Naprednjaci će formirati stranački Savet za evropske integracije. (...) Naša želja je da budemo član evropske zajednice naroda, a da nikada ne prekidamo odnose koje imamo sa svojim prijateljima u svetu, a koji nisu u EU. (...) Neka od ove posete krenu još bolje evrointegracije, neka to kapitalizuje DS, opet ću da budem srećan!"
nikolic vuk u jagnjecoj kozi.1bmp.JPG, 23 KB
Aleksandar Vučić (2009., o Hagu)
"Ako budu uhapsili Ratka Mladića- nećemo organizovati protestni skup!
 
Rešenjem broj 360-1978/98-01 od 22. 12. 1998. Vlada je Tomislavu Nikoliću dodelila stan površine 186,47 metara kvadratnih u Bulevaru Lenjina 10A u Beogradu; stan je otkupljen.
 
Rešenjem broj 360-2686/98-01 od 22.12. 1998. Vlada je Aleksandru Vučiću dodelila stan površine 117,48 metara kvadratnih na istoj adresi; stan je otkupljen.
 
Tomislav Nikolić (2009., o Zakonu o informisanju)
"Predložene izmene Zakona o informisanju gore su od rigoroznog zakona o informisanju iz devedesetih godina i SNS će se žestoko usprotiviti predlogu u kome je oličen obračun jednog ministra sa jednom novinom!"
NAPOMENA: Taj rigorozni zakon o informisanju, pre 11 god., kreirao je tadašnji ministar informisanja Aleksandar Vučić!!!
 
Aleksandar Vučić (23.01.2000., o Velikoj Srbiji)
"Vidite da danas mnogi sa podsmehom kažu- "gde su vam danas Karlobag, Ogulin, Karlovac, Virovitica?!" To nam ova nesrpska fukara, ovi mučenici i jadnici, što onima koji su ovi zemlju bombardovali skute ljube i ruke im ljube... Oni hoće da kažu gde ste vi radikali u tim srpskim mestima, kao da to nisu srpska mesta! Raduju se tome što su ustaše okupirale srpsku zemlju! I hoće i nas srpske radikale da ubede da to nije srpsko, da smo mi govorili gluposti, da mi nismo znali šta je naše! A mi ni tada ni danas nismo hteli i nećemo ništa što je tuđe; hoćemo samo ono što je naše, srpsko- a to jesu i taj Karlobag i Ogulin i Karlovac i Virovitica i sve te srpske zemlje i to moraju da znaju!"
 
Aleksandar Vučić (2009., o Velikoj Srbiji)
 "Sad možemo otvoreno kazati da to nije naša politika i da to nećemo raditi, a naša je politika da budemo na strani srpskog naroda i da mu pomažemo koliko god možemo. (...) Besmisleno je tvrditi da Karlobag pripada Srbiji ili da će joj jednog dana pripasti. (...) Linija Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica nije linija srpskih naprednjaka jer je nerealna i neozbiljna. Iz mojih usta niste čuli nikada za tu granicu, nikada."
 
Političari koji menjaju svoje stavove nisu ništa novo i to se u Srbiji događa poslednjih 150 godina. Problem je što naš narod često ima kratko sećanje!!!
nikolic vuk u jagnjecoj kozi.2bmp.JPG, 51 KB
ZATO ZAPAMTITE - OVCE SU ZA ŠIŠANjE !!!
 
Pogledajte i NAPREDNjACI- RADIKALI Light (2.deo)

Komentari

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

Jovan s.s. | 01/09/2009, 10:04

Ovo zadnje,je naša frizura..poz..

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

suky | 01/09/2009, 10:25

suky

;)))

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

aforizmi | 01/09/2009, 11:18

aforizmi

Lepo upoređeno. Nazivali su druge izdajnicima, plaćenicima, a sad su postali isti.
Dobro, neke rečenice su izvučeve iz konteksta...
I DS nema 40% ;)

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

suky | 01/09/2009, 11:35

suky

sad mi nešto pade na pamet, nije vaza... ;)))
a da nisi ti iz neke stranke pa blatiš stranačke protivnike...
m?

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

Jovan s.s. | 01/09/2009, 11:37

..sigurno...

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

misha | 01/09/2009, 13:09

@šuky: Hahahahahah, nije moj blog toliko uticajan, pa da stoje političke stranke iza mene :DDD Dobro, stoji SAMO Mišković!!! ;))) Jer njemu ne odgovara da se i DS i SNS (preko 70% glasača) zalažu za EU jer gubi monopol na tržištu u Srbistanu! I dok on "igra" monopol, ja pišem blog i igram cugopol!XD
P.s.I da- dobro je da ti nije vaza pala na pamet :PPPP Pozz:)

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

misha | 01/09/2009, 13:15

@Jovan s.s.: Koju stranku (sa ovakvim stavovima) mogu da predstavljam?;) Da bar uzmem koji dinar!?O:) Sve sam dovoljno blatio na mom blogu, neće me nikI;).....Hmmmm, da osnujemo mi jednu blog stranku- SBS, Srpska blogerska stranka :PPPPPPP

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

suky | 01/09/2009, 13:18

suky

ma sumnjiv si mi k'o prekršaj na ivici šesnaesterca...
da nisi neki od ovih "stranih plaćenika i domaćih izdajnika"...

:)))))))))))))))

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

misha | 01/09/2009, 13:20

@aforizmi: Mislio sam na DS i par onih manjih stranaka oko njih (čuveni ZES;)), jer čim su svi zajedno u predizbornoj koaliciji- programi su im veoma slični!:) E taj program je SNS copy/paste-ovao:) Pozz:)

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

misha | 01/09/2009, 13:23

@šuky: Hehhehehehe, iskreno- domaći izdajnik nisam, ali strani plaćenik- jesam!!!:DDDD Imam nekog ko mi radi u inostranstvu :PPPP

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

suky | 01/09/2009, 13:32

suky

aaaauuuuuuuuuuu........
ma znao sam, čim si se ovako "nepravedno i ničim izazvano" obrušio na SNS i SRS, znao sam da si plaćenik.
zgodnije je, bar si plaćen...

;)))))))))))))

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

aforizmi | 01/09/2009, 13:50

i agent CIA :D

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

misha | 01/09/2009, 16:08

@šuky/ @aforizma:
Nije fer da zloupotrebljavate moje facebook prijateljstvo i iznosite ovde neke lične stvari (strani plaćenik, agent CIA i sl.) sa mog profila?!:PPPPPPPPP

Inače, ovaj post nije nastao tek tako! Više truda i meseci pripreme sam uložio u njega nego u diplomski(ovo je poražavajuće, ali je istinito):DDD Pa nađem jednu izjavu, pa Coraxovu karikaturu, pa čujem "SRS Light", pa mi padne na pamet (nije vaza;)) nego "demokratski vojvoda" (tako sam hteo i post da se prvobitno zove)... Nije ni svetsku zaveru lako sprovesti:PPPPPP

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

sanjarenja56 | 01/09/2009, 18:22

sanjarenja56

Misho, pozdrav, a znaš da o politici retko pričam :)

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

misha | 01/09/2009, 19:19

@sanjarenja56: Pozdrav, a to znam i poštujem :)))

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

salsero | 01/09/2009, 19:55

Ovo je istinito, samo sto neki vise vole da pred istinom zatvore oci i da kazu kako nista nije bilo, a i to sto je i bilo nije ni vazno. Najveca greska Tomi i Acu jeste sto su napravili stranku sa njima na celu. To nije dobro iz prostog razlogo, a to je njihova ukaljana proslost. LJUDI NE ZABORAVITE SVOJU PROSLOST!!! To je mja poruka svim lakovernim ljudima. Misho podrzavam te i samo tako nastavi mislim da bi ovaj tvoj blog treba da preporucis na b92, ali ozbiljan sam, posto je to jedina televizija koja ne zaklapa oci pred istinom.... Pozzzz

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

inana | 01/09/2009, 21:40

miso reko ja da je bolje da si studirao neki menadzment ili tako nesto :)
imas dara za promovisanje i blacenje :D....

p.s. pocinje fax, mogu li i ja da budem strani placenik??????

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

misha | 01/09/2009, 22:36

@salsero: Hahahaha, hvala puno:))) Postoji Blog B92 (ali samo za poznate), i mislim da ovde ima par postova koji zaslužuju da se nađu tamo... Ali, to me ne interesuje- ja ovo pišem čisto rekreativno i drago mi je što se to nekim ljudima sviđa, volim da vidim različite diskusije kroz komentare, volim što sam sa "mojim, običnim blogom" uspeo da napravim (ukupnu, dosadašnju) posetu od oko 100,000!!!:)))) To je za mene uspeh i ne treba mi nikakava veće medijska pažnja....vidiš da sam i sa ovom malom medijskom pažnjom "uspeo" da mi dva puta baš ozbiljno zaprete!;) Tako da- bolje neka je meni glava na ramenima i "moj mali blog" i svi ćemo biti zadovoljni:)))) Pozz:)

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

misha | 01/09/2009, 22:44

misha

@inana: Dobio sam različite kompliment-npr. "da sam kao noć reklamoždera", "da sam najlucidniji bloger", ali ovo mi još niko nije rekao "IMAŠ DAR ZA BLAĆENjE", hahahha :PPPPPPPP Eeeee, nisi ti čitala druge moje postove, ovde sam još i fer i blag :DDDDD

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

rene | 01/09/2009, 22:54

Cela srpska politika je - cirkus.

Klovnovi glume na sceni pred publikom, a gazde skrivene vire iza zavese.

Kada neki ne odglumi kako mu je naredjeno, ili zavrsi lisen slobode ili u Aleji Velkana....

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

misha | 01/09/2009, 23:23

misha

@rene: Ovo je vrlo slikovito rečeno, a što je još bitnije- tačno je!

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

inana | 02/09/2009, 13:41

ti mi nista ne rece za raj strano placeni posao????? :))))
p.s. procitala sam sve clanke, zato i kazem :D

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

misha | 02/09/2009, 15:26

@inana: Oooo, pa ti si baš dobro prostudirala moj blog:DDD Propitaću te, samo da znaš, da vidim da li si to sve čitala sa razumevanjem:PPP
Hehehe, a za taj "strano placeni posao" se postaje POTENCIJALNI učesnik ne tako što ćeš poslati SMS na neki tamo broj, ne;) -nego tako što ćeš se potpuno besplatno učlaniti u grupu "I ♥ doctor blog" na facebook-u!!!! XDDDDD Zezam seee, pozz:)

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

inana | 02/09/2009, 15:50

izvini ja sam VEC u toj grupi....;))).... a za to propitivanje, tek ce da vidimo :DDDD

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

misha | 02/09/2009, 16:02

misha

@inana: Da, ali si u grupu pristupila pre par minuta :PPP Hvala:)

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

Jovan s.s. | 02/09/2009, 16:05

..misha,mogu li ja u grupu,,NApREDNJACI...poz..

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

misha | 02/09/2009, 16:18

misha

@Jovan s.s.: Uvek :PPP

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

Jovan s.s. | 02/09/2009, 16:31

..priključujem se onda narednom ciklusu..

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

nekonvencionalac | 26/09/2009, 02:22

Dok je ovaca bice i vune. Nekako mi samo nije jasno kako uvek iste ovce i uvek ista frizura. Samo se onaj sa makazama menja. Pa tu onda vise nije problem do onoga ko shisha nego do ovaca. Ali da je vuna kvalitetna, sigurno jeste. Jeftino je prodajemo samo, nishta vishe. Kad pocnemo da cenimo ono sto imamo, tj. kad budemo inali sta da cenimo onda vise ni cena nece biti mala. Za sve je narod kriv. Narod je cudo. Jedan pametan je rekao da je Srbija zbir svih nas. Svaki od nas mora dosta da radi, jer ipak visoka srednja vrednost je ono sto nama treba.

PS Mala pohvala za blog, samo nastavi... Da popravimo prosek.:))))

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

misha | 26/09/2009, 02:30

misha

@nekonvencionalac: Hvala za malu pohvalu;) a i za ovako konkretan i pametan komentar koji je (bez sumnje) povećao vrednost ovog mog posta! Pozz:)

Marko86

Marko86 | 15/05/2010, 17:53

Cinjenica je da im je Seselj bio nad glavom pa su govorili i ono sto ne misle, ali sto je najvaznije za reci, oni uopste nisu napredni, to je smesno za reci...

Re: NAPREDNjACI- RADIKALI Light

Demokrata 1993 | 01/06/2010, 09:51

Pozdrav demokratama!!!
Verujte mi,ako Tominci ikada dodju na vlast u ovoj nasoj,napacenoj nam zemlji Srbiji,osvanuce 5.oktobar ponovo,ali na jedan mirniji nacin,onako Gandijevski...ali znam da taj trenutak nikada nece doci,jer verujem da je narod dovoljno sposoban da odvoji zito od kukolja i da uzme za sebe ono sto mu je korisnije.Ako kukolj mogu bolje da svare od zita,onda i treba (neverni)Tominci da se popenju na vrh ovog politickog haosa!

5.februar 2011. Miting SNS u Beogradu

misha | 21/02/2011, 23:28

misha

Oda o SNS-u xD

Alo, znamo vas od ranije,
Kad glave su padale,
Dok kod Slobe bili ste,
šrafovi kompanije!

Ma, znamo vas od ranije,
iz doba inflacije,
dilera, Dafine
Arkana i Legije!

I znamo vas od ranije,
Kad dobili ste stanove,
Kad vas nije brinulo
To što narod gladuje!

Ej, znamo vas od ranije,
Kad bombe su padale,
Ratni profiteri,
Portparoli mafije!

I znamo vas od ranije,
iz Šešeljeve bratije,
s ratišta na ratište,
sve zbog bele tehnike!

Znamo vas od ranije,
Iz Velike Srbije,
Karlovac, Ogulin,
Pa do Kuršumlije!

Vučiću ministre,
sećaš se Ćuruvije?
Sad je sve drugačije,
Al', znamo te od ranije!

Nikoliću vojvodo,
Kuma si napustio,
Sad je sve drugačije,
Al', znamo te od ranije!

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb