doctor

facebook: I ♥ doctor blog
twitter: @DoctorMisha

UHVAĆEN RATKO MLADIĆ!

misha | 01 April, 2009 19:00

 UHVAĆEN RATKO MLADIĆ!
Kako prenosi Hrvatska RTL, pozivajući se na nemačku n-tv: U Keniji je "uhićen" bivši vođa Bosanskih Srba- Ratko Mladić?! Ovu informaciju niko iz Haga, kao ni iz Beograda nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje!
ratko mladić.jpg, 31 KB
Policija iz glavnog grada Kenije saopštila da je uhapsila osobu za koju se sumnja da je traži Tribunal u Hagu.
Policija u Keniji saopštila je da je u Mombasi uhapsila osobu za koju se veruje da je povezana s jednom od istraga koje se vode pred Tribunalom za ratne zločine počinjene u bivšoj Jugoslaviji, javlja agencija Beta.
"Jedan čovek za koga sumnjamo da ga traži Tribunal u Hagu uhapšen je danas poslepodne i trenutno je na ispitivanju", rekao je Frans presu portparol kenijske policije Erik Kiraite. "Uzeli smo mu otiske prstiju, a sa nama će sarađivati i predstavnici Interpola", dodao je kenijski zvaničnik.
Uskoro opširnije...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
APRILI-LI-LIIIIII
smile aprilililiiii.jpg, 45 KB

Inače, ova moja prvoaprilska šala je bila prava (dez)informacija koja je uzbunila svet pre par dana!
Ako tada niste naseli- sada ste!!!Laughing
Ispostavilo se da reč o još jednoj lažnoj uzbuni!
Posebno interesantna izjava je ona koju sam pročitao od visokok funkcionera Radikala (SRS) Dragana Todorovića za www.index.hr:
- Za Hadžića ne znam, ali kad je u pitanju Mladić, siguran sam da će biti uhvaćen iznad grada gde je održano drugo zasedanje AVNOJ-a (Jajce)"
Mislim da ukoliko sledeći put naslov ovog posta bude još samo jedna prvoaprilska šala- STISNUĆE nas SVE za istoimeni "GRAD"!Sealed Bolno, morate priznati?!
Zato- i pored ogromnog nepoverenja koje ima prema Hagu, od Ratka Mladića mi je uvek draža SRBIJA !!!
Mi moramo poštovati međunarodno pravo (npr. čuvena Rezolucija 1244: "...подсећајући на надлежност и мандат Међународног кривичног трибунала за бившу Југославију..."), domaće zakone, moralne vrednosti! Nadam se da ovog puta podrška Evrope neće biti sam prvoaprilska šala....
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb