doctor

facebook: I ♥ doctor blog
twitter: @DoctorMisha

Gasttozz, naj srpski vloger!

misha | 18 Januar, 2012 09:05

Gasttozz, naj srpski vloger!
 
Gasttozz je definitivno naj srpski vloger! Pod ovim "naj" mislim: najpoznatiji i najluđi, najduhovitiji ali i najvulgarniji, najbolji ali i najgori- jer ovaj hiperaktivni lik sa neta gotovo da nema ozbiljniju konkurenciju u tome što radi i suvereno vlada video blogingom tj. vlogingom (izvini Princess Ozana xD) :)
 
 Gasttozz Stories, vloger sa Ju tUba xD
 
Svilajnčanin Nenad Marinković koji više od četiri godine živi i radi u Parizu, svoje slobodno vreme provodi "svađajući se s kamerom" i te lude snimke kači na YouTube. Ovaj "gastarbajter" koga je upravo ta reč inspirisala da svoj vlog nazove "Gasttozz Stories" ("Gastarbajterove priče", u kreativno-slobodnom prevodu ;D) je 06. novembra 2009. to učinio (o(t)kačio) prvi put i od tada je svakim danom sve popularniji..
 
Iako na prvo gledanje (bilo kog njegovog) snimka- stičete utisak da se radi o kreativnom rasulu misli prožetom psovkama, ponovnim i daljim gledanjem- potvrđujete taj utisak (haha! haha! haha! xD) Šalu nastranu, ovaj na stranu (kapirate igu reči :P) on u tim klipovima na neobičan način govori o svom životu, radu, školovanju, ljubavi i drugim zanimljivim situacijama koje su mu se dešavale i koje mu se dešavaju u Francuskoj, Srbiji i na internetu. ;) I najzanimljivije- na desetine hiljada ljudi s nestrpljenjem iščekuje da odgleda njegov najnoviji video dnevnik.. :)
 http://mile.blog.rs/gallery/3242/gasttozz%2002.jpg http://mile.blog.rs/gallery/3242/gasttozz%2003.jpg http://mile.blog.rs/gallery/3242/gasttozz%2001.jpg
Posebno su zanimljive grimase koje pravi i zvuci koje ispušta dok na YouTube-u gleda i sluša neke "hitove" domaćih tzv. muzičkih zvezda i zvezda u pokušaju. U tom kritičkom sagledavanju pojava u društvu, neretko koristi top5+ crnih psovki koje poput magneta privlače široke narodne mase i tako ovaj vloger hibridno jača svoj uticaj! Zato i ne čudi podatak da je gledanost svih njegovih klipova sve veća i da se bliži neverovatnoj brojci od 10 miliona pregleda! Gastozz zbog toga od youtube.com i "prima platu" (nešto manje od 10 evra dnevno!). Respect! 
 
http://mile.blog.rs/gallery/3242/gasttozz%20gaston%20indira%20radic%20marija%20pariz%202012%20xd.jpg
GASTTOZZ SVE UTICAJNIJI VLOGER - Indira Radić, čiju je "francusku" pesmu "Marija" žestoko ispljuvao, ga je početkom 2012. na svom gostovanju u Parizu prepoznala: "..ti si onaj GasttoN sa Youtuba! Jeli, koliko sad imaš pregleda na onaj moj klip, nisam odavno proveravala?"xD
 
Takođe, iako je i sam postao popularan zahvaljujući internetu- ukazuje i upozorava (na svoj prepoznatljiv način) na nakaznosti koje internet može da učini od današnje omladine. Najpoznatiji primer je svakako (zahvaljujući njemu proslavljena): Stefana Nafurana mala, prototip današnje klinke '93+ godište koja se pofacebookovampirila ;D Krajem 2010. godini sam sazanao za Gasttozza i njegove ludorije po YouTube-u upravo odgledavši taj klip, koji danas ima oko milion pregleda!
 
I tako pre neki dan slučajno posetim facebook fan stranicu ovog vlogera: =D!!!LES GASTTOZZ STORIES!!!=D i vidim zanimljivu sliku na kojoj se vidi deo profila pomenute Stefane gde je objavila neki klip Gastozza i njegove devojke Marije, uz komentar "Kakva je ova Marija lepaa"! Ispod te slike ovaj vloger je napisao "WTF? Može neko ovo da mi objasni? :D" I tako, time zainteresovan, krenem da "istražujem" i gledam klipove (posle godinu dana) jedan za drugim, trećim, četvrtim...do 05:30h! B) Onda na spavanje, pa sutra nastavim, skroz zarazna stvar :))
 
Saznao sam puno stvari iz njegovog života, gledajući "Gasttozz Stories": kako je inspirisan američkim vlogerima i sam počeo da vloguje (i ne sluteći kakav će uspeh postići), s kim se sve družio i šta je radio dok je bio u Srbiji, čime se sve bavio od dolaska s majkom u Pariz, 2007. godine (od šetača pasa u gay četvrti Pariza do konobara i DJ-a), kako je od hobija stvorio dodatni posao i popularnost.. Neki mediji, među kojima i Tv Smederevo i Tv CENTAR, su govorili o uspehu ovog mladog čoveka sa interneta.. (Dok sam ja pisao i smišljao ovaj post, Gasttozz se pojavio i u AmiG Show-u na TV Pinku kod Ognjena Amidžića (putem YouTube-a, razume se) i najavljena je dalja saradnja :D). Sve u svemu- ovaj vlog je pun zanimljivih i šaljivih pričica... Međutim, najbitnije i najbizarnije, došao sam i do rešenja "misterije" zbog koje sam i počeo sve to da gledam- Stefana iz klipa se čula s njim i zahvalila mu se što je učinio poznatom :O Iako nije nafurana onoliko koliko se predstavlja (kako primećuje Gasttozz), zaključujem da je taj njegov klip učinio da se ona pofacebookovampiri još više nego što je mogla da poželi.. I loša reklama je reklama!:)
 
A devojka Marija jeste simpatična, opuštena i prirodna (Gasttozz se malo kao "uozbiljio"xD ,a luda i čini mi se prava ljubav sa devojkom Marijom je učinila da njegovi klipovi postanu još zanimljiviji!). Tako je npr. zajedno sa devojkom odgovarao na mnoga pitanja fanova (kojih ima 25.000+), u svojim desetominutnim klipovima. Mnogi žele da ih pomene, da čuju svoje ime na YouTube-u i on to, na njihovo oduševljenje, i čini! (Ne bih se bunio kada bi pomenuo i Misha.blog.rs i ovaj post o njemu xD). Međutim, ono što izaziva moje puno veće oduševljenje i poštovanje je činjenica da i pored reklamiranja i iskrene podrške drugim vlogera koji su krenuli njegovim stopama- ostaje No.1 !
 
U ovom postu sam napravio izuzetak i objavio jedan video, kad već pričamo o vlogu :) Gasttozz Stories je pun ovakvih ludih klipova, opustite se i uživajte
 
Gasttozz News je blog koji je nedavno pokrenuo ovaj naj vloger, za čije postove vlada puno manje interesovanje od interesovanja za klipove (ipak je ljudima lakše da gledaju nego da čitaju:/) A i da se razumemo, svako je kralj u svojoj kraljevini- GASTTOZZ NA VLOGU, MISHA NA (doctor) BLOGU! xD

Komentari

Re: Gasttozz, naj srpski vloger!

persefona | 18/01/2012, 11:17

Nisam cula za coveka! Interesantna prica. Fala Vi:)

Re: Gasttozz, naj srpski vloger!

nena58 | 18/01/2012, 17:18

Zanimljivo, moraću i ja da zavirim malo:)

Re: Gasttozz, naj srpski vloger!

merkur | 18/01/2012, 17:47

Internet je zaista cudo, a fenomen "i losa reklama je reklama" caruje.

Re: Gasttozz, naj srpski vloger!

ljubi.ga.majka | 18/01/2012, 22:42

meni je gasttozz na prvo slušanje delovao jako napadno i prenaglašeno, ali njegovi video snimci nose malo dublju poruku nego što je to obično iživljavanje i kreveljenje ispred kamere (kao što mnogi misle da jeste)!
kao što rekoh na fb, izneo si puno informacija koje nisam znao, a koje su, eto, interesantne, te hvala na tome!
prava priča o priči! :)
sada je red da se snimi jedan Vlog o blogu ;)

=D !!! LES GASTTOZZ STORIES !!! =D

misha | 18/01/2012, 23:53

misha

@persefona, @nena58 & @merkur: Ovaj vloger će biti sve popularniji i prisutniji u medijima.. Ja sam izgleda uhvatio poslednji voz, dok mu slava nije udarila u glavu, okačio sam ovaj link na zidu njegove facebook fan stranice i dobio čak i odgovor/komentar od GASTTOZZ-a, lično: "brate ovo je do jaja! :D svaka ti cast! :D ♥"!
Pozdrav. :)

Re: Gasttozz, naj srpski vloger!

misha | 18/01/2012, 23:59

misha

@ljubi.ga.majka: ;) Plan za 2012.:
1.) vlog na Gasttozz Stories,
2.) pričica u "24 sata",
3.) smak sveta xD
Pozdrav. :)

Re: Gasttozz, naj srpski vloger!

masovna kultura | 19/01/2012, 10:50

retard

Re: Gasttozz, naj srpski vloger!

persefona | 19/01/2012, 11:03

nemoj ti sad da nam se uobrazis:)

Re: Gasttozz, naj srpski vloger!

misha | 19/01/2012, 22:06

misha

@persefona: Nema šanse, ja sam već uobražen;) P.s.Nekada sam bio uobražen, ali sada sam se rešio te mane. Sada sam savršen!:) Pozdrav.

Re: Gasttozz, naj srpski vloger!

3msc | 20/01/2012, 01:15

Hihih,Gasttozz ludak. Najviše me nasmejao ovaj klip. :D
Pozz ((:

Re: Gasttozz, naj srpski vloger!

misha | 20/01/2012, 01:45

misha

@3msc: Budala :)) Ne volim što svako veče gledam ovaj bolestan vlog i skroz sam poremetio bioritam ;) Pozdrav. :)

Vloger

krasiva | 25/01/2012, 15:36

Ova Indira, k'o Šakira! ;-) Bloger još bolji ;-) Doktore, hrabro, svaka čast! :-) Iskreno, ne sviđa mi se vulgarnost, mada ne sporim istinu njegovog "zborenja". Bio bih srećniji da o sličnim stvarima raspravlja neko kompetentniji i to kod nas, institucionalno. A takođe, da u inostranstvo izvozimo kulturnije ljude, pa da se i nama, kao i drugima, ta kultura vraća.

Re: Gasttozz, naj srpski vloger!

misha | 28/01/2012, 20:18

misha

@krasiva:Ne pomenu me čovek u klipu, cc :pPp Pozdrav. :)

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb