doctor

facebook: I ♥ doctor blog
twitter: @DoctorMisha

"Simka" na Alpima: tele koje vozi bicikl!

misha | 20 Januar, 2012 12:01

Inspirisan fantastičnim web-sajtom Njuz.net, na Misha.blog.rs sam osnovao blog kategoriju "Nju Njuz", u kojoj će se (nadam se) naći serija zanimljivih satiričnih postova, s ciljem da skrenu pažnju čitalaca/javnosti na neke pojave u društvu.
 
 
"Simka" na Alpima: tele koje vozi bicikl!

ALPI, 20. januar 2012. (Nju Njuz) – Tele koje kao da je izašlo iz reklame za čuvenu srpsku „Simka“ čokoladu otelila je krava iz alpskog naselja Monstein, smeštenog 5 km od centra Lozane. U selu ne pamte da se ikada nešto slično desilo, tvrdi farmer i vlasnik ovog neobičnog teleta Benno Jud.

http://mile.blog.rs/gallery/3242/monstein-village.jpg http://mile.blog.rs/gallery/3242/simka.jpg

 Iz kompanije "Simka" najavljuju posetu alpskom naselju Monstein, kako bi porodicu Jud obradovali slatkim paketom

U domaćinstvu familije Jud iz alpskog naselja Monstein, krava je otelila muško tele neobičnog talenta! "Bili smo iznenađeni kada smo videli tele koje vozi bicikl. Do sada ova krava na svet nije donosila ovako neobične potomke.", nadahnuto govori Benno i dodaje: “Tele odlično napreduje bez obzira na njegovu ljubav prema dvotočkašima.”

"Tek kada ga je majka po telenju olizala, uočili smo da je tele nesvakidašnje! Nesigurnim koracima došetalo je do bicikle i svi smo ostali zatečeni i šokirani kada je na istoj napravilo jedan krug po štali", uzbuđeno dodaje domaćica Francisca Jud. Ona kaže i da jeguglalapokušavajući da otkrije odakle takvo ponašanje kod njihovog teleta i da se pozitivno iznenadila kada je videla da je kravica sa ovakvim "talentom" maskota jedne srpske fabrike čokolade, prenose švajcarski mediji.

Tele je postalo atrakcija u ovom alpskom naselju u okolini Lozane, jer izgleda kao da je potomak kravice iz reklame za poznatu čokoladu "Simka". Komšije, a pogotovu deca, oduševljeni su novim mezimcem sela, a farma je premala da primi sve komšije i novinare koji bi da vide neobično mladunče koje su deca nazvala “Simče” (Simche).

Komentari

Re: "Simka" na Alpima: tele koje vozi bicikl!

suncica | 22/01/2012, 13:54

Svaka cast za ovo napisano :D Veliki LIKE :D

Re: "Simka" na Alpima: tele koje vozi bicikl!

misha | 22/01/2012, 18:09

misha

@suncica: Hehe, hvala, ali džabe...ovima sa Njuz.net-a se nije svidelo:) Pozdrav.

Simka

krasiva | 25/01/2012, 15:40

Lepo je kada se usluge vraćaju ;-) Nama nije bilo potrebno guglovanje, nama su "turci" učinili da znamo odakle čuda po našim štalama :-)

Re: "Simka" na Alpima: tele koje vozi bicikl!

misha | 28/01/2012, 20:14

@krasiva: xD Pozdrav. :)

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb