doctor

facebook: I ♥ doctor blog
twitter: @DoctorMisha

Kurir: LDP planira da kupi CNN!

misha | 20 Decembar, 2011 15:45

Inspirisan fantastičnim web-sajtom Njuz.net, na Misha.blog.rs sam osnovao blog kategoriju "Nju Njuz", u kojoj će se (nadam se) naći serija zanimljivih satiričnih postova, s ciljem da skrenu pažnju čitalaca/javnosti na neke pojave u društvu.

 

Kurir: LDP planira da kupi CNN!
 

BEOGRAD, 20. decembar 2011. (Nju Njuz) - Dnevni list 'Kurir' zatražio je danas da se ispitaju navodi da Liberalno demokratska partija (LDP), državnim  novcem, pokušava da kupi CNN, međunarodni 24-satni informativni kanal!


LDP kupovinom CNN-a želi da spreči Kurir da učini isto?!

 

Vlasnik "Kurira" Aleksandar Rodić rekao je da navode o kupovini CNN-a treba da ispitaju Agencije za borbu protiv korupcije i Tužilaštvo za organizovani kriminal.

"Postoje indicije da LDP državnim sredstvima, koje je Vlada Srbije dobila kao donaciju Evropske unije za pomoć parlamentarnim strankama, kupuje CNN”, kazao je Rodić na vanrednoj konferenciji za novinare.

"Umesto da država otkupi termine na ovom uticajnom svetskom kanalu kako bi se emitovao spot “Kosovo je srce Srbije a sever Kosova njegova glavna aorta”, ona daje opskurnoj stranci još opskurnijeg predsednika iza koga svakako stoji albanski lobi, državne pare iz Fonda za pomoć partijama u krizi- da bi ova stranka stavila pod kontrolu CNN!", kazao je povišenim tonom vlasnik ovog beogradskog lista.

Zoran Ostojić, poslanik Liberalno demokratske partije u Skupštini Srbije, je ocenio da je to vrhunski nemoral Kurira. On dodaje da LDP nije bio zainteresovan za ovu američku TV mrežu, ali da će posle ovakvog pisanja Kurira i te kako biti istrajni u nameri za preuzimanjem vlasništva nad CNN-om da bi, kako kaže, "sprečili Kurir da oni učine isto."

“To bi bio pokušaj da se od CNN-a napravi novi “Kurir”, čije bi udarne vesti bile iste kao današnje naslovnice tog lista na kojoj su svi naslovi napisani velikim slovima i koji se završavaju znakom uzvika, i LDP mora to da spreči.”, zaključuje Ostojić.

Inspirisano: LDP: Kurir kupuje tri lista?

Komentari

LDP planira da kupi CNN!

krasiva | 20/12/2011, 16:28

Ja preporučujem Kuriru da kupi "Times New Roman", font ofisa, i onda će mogućnost kontrole biti potpuna :-))

Re: Kurir: LDP planira da kupi CNN!

misha | 20/12/2011, 16:40

@krasiva: Koliko tu interesa ima, au, au..:)) Mi samo kao gledamo, a ne znamo šta se sve mulja iza medija..;D

P.s.Post sam napisao pre par dana (dok ovo nije bilo "zataškano"), nego nisam hteo da ga objavljujem na blogu jer sam isti poslao na Njuz.net i čekao da vidim da li će ga oni objaviti (jedan prošli post im se tako dopao ali nisu mogli da ga objave jer je već bio objavljen i na blogu). Međutim- ovaj post im se izgleda nije dopao...ili je Đilas umešao prste :PpP Pozdrav. :)

Re: Kurir: LDP planira da kupi CNN!

sanjarenja56 | 20/12/2011, 16:59

sanjarenja56

Hmm...da nisi malo preterao?

Re: Kurir: LDP planira da kupi CNN!

misha | 20/12/2011, 19:04

@sanjarenja56: Ahahaha, u pravu si- preterao sam :P Mada, to je u suštini prava vest, samo su "subjekti", uz malo mašte, zamenili mesta xD U Srbiji je teško odrediti šta je realna a šta nadrealna vest..
P.s.Baš sam pričao danas sa Krasivom kako na Blog.rs fali malo kritičkih komentara i evo takvog od tebe- bravo:D Pozdrav.:)

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb