doctor

facebook: I ♥ doctor blog
twitter: @DoctorMisha

Pre i posle: HERBALIFE i SPINNING

misha | 04 Jun, 2012 09:01

Pre i posle:
HERBALIFE & SPINNING

 

Mediji su preplavljeni reklamama za proizvode za mršavljenje! Ljudima je postalo muka od svih tih photoshop slika "pre i posle", navodnih ispovesti, "magičnih tableta" koje tope kilograme bez menjanja loših životnih navika.. Na gubitku su oni koji zaista žele da se reše neželjenih kilograma jer od šume ne mogu videti drveće, tj.od mora tih proizvoda ne mogu odabrati onaj pravi- koji je efikasan, koji ne šteti njihovom zdravlju i koji je povoljan.  

U septembru i novembru 2011. sam na svom blogu podelio svoje pozitivno iskustvo sa korišćenjem Herbalife programa kontrole težine (Formula 1) u želji da tako eventualno pomognem još nekome koga muče prekomerni kilogrami. Ovaj post je nastavak te priče...

http://mile.blog.rs/gallery/3242/herbalife%20party.png

Detaljnije informacije o Herbalife-u možete naći na početku posta: Smršajte lako! Pročitajte kako! , iz novembra 2011.

HERBALIFE - LIČNO ISKUSTVO:

(CELA PRIČA)

Za Herbalife sam prvi put čuo krajem 2008. godine od drugarice iz srednje medicinske škole, studentkinje Medicinskog Fakulteta u Beogradu. Ukazala mi je na sve prednosti korišćenja ovog dodatka u ishrani. Međutim, tada mi je bilo žao da ne iskoristim, u završnoj godini studija, prednost budžetskog finansiranja (korišćenje menze) koju sam zasluženo, učeći, odbranio. Tek nakon završetka VMŠ, polovinom naredne 2009. godine sam, u dogovoru sa bratom, počeo koristiti Herbalife program kontrole težine, Formulu 1. Podelili smo troškove i rezultati su se ubrzo pojavili- od više samopouzdanja i vedrine do boljeg izgleda usled očiglednog smanjenja kilograma. Greška, tada, je bila u tome što se nisam redovno merio (obime i kilažu) i tako dodatno motivisao sebe! Nisu mi bile bitne brojke- bio sam zadovoljan time što mi je odelo lepše stajalo i što sam bio raspoložen... Otišao sam i na more te godine, a kasnije, emotivno ispunjen sam sve manje pažnje obraćao na redovno korišćenje šejka. S obzirom da i nisam znao svoju kilažu, nisam primećivao da se moj uspeh polako tanji, a ja debljam.

Polovinom 2011. godine sam rešio da daleko odlučnije krenem sa ovim programom kontrole težine (Formula 1), s obzirom da sam znao da se uz Herbalife, bez gladovanja, i uz jak karakter- lako dolazi do rezultata! Tako sam u julu 2011. ponovo počeo koristiti šejk (vanila) kao zamenu za doručak i večeru, uz jedan normalan obrok (mentor mi je rekao da je za ručak dozvoljeno pojesti čak i Karađorđevu šniclu, što je potvrdilo onu tvrdnju da je ovo mršavljenje bez gladovanja!) Nisam u početku baš jeo Karađorđevu, ali sam jeo poprilično normalno i bio sit. Beli hleb sam, kad sam god mogao, zamenio projom ili crnim/ražanim hlebom. Sam sam, umesto 3,2% jogurta, počeo koristiti IMLEK-ov FIT jogurt (0,05% mlečne masti). Izbacio sam svaku vrstu slatkiša, ali sam morao da uvedem dve voćne užine. Ti međuobroci (banana, jabuka, kruška, grožđe, lubenica, breskva..) su mi baš prijali (s obzirom da sam ranije retko kada jeo voće). Dnevno sam pio minimum po 2-2,5 litara obične vode (alkohol je u umerenim količinama dozvoljen)! I dok sam tako preko celog dana jeo (npr.doručak 8:00, užina 11:00, ručak 14:00, užina 17:00, večera 20:00)- ujedno sam i gubio kilograme i centimetre u obimima. Raspoloženje i samopouzdanje su, razume se, rasli i rastu! Postao sam aktivniji, radovnije pešačim i vozim bicikl.

Prvih mesec dana sam najviše smršao- 7 kg i izgubio, u proseku, isto toliko centimetara u obimima (grudi, struk, bokovi, butine). To me je motivisalo da nastavim dalje, ali i da i sam postanem nezavisni Distributer Herbalife-a (isključivo zbog ličnih povoljnosti prilikom nabavke proizvoda. Istina, s Herbalife-om se može lepo i lako zaraditi, ali nemam tu ambiciju da napredujem u Herbalife hijerarhiji!). Tako sam uz licencu dobio i čitav niz Herbalife proizvoda: Formula 1 (šejk), Formula 2 (Multivitaminski kompleks), Fiber i Herb tablete (vlakna i bilje za bolju probavu), kao i Thermojetics, osvežavajući instant biljni čaj za povećanje energije, koncentracije i živosti. Sve to je učinilo da se fantastično osećam, a indeks telesne mase (BMI) dovedem gotovo u granice idealnog. Ukupan gubitak kilograma nakon dva meseca korišćenja Formule 1 je 11 kg, i u proseku 10 centimetara manje u obimima (najviše u bokovima: -12cm). Nakon ova dva meseca bez slatkiša- rešio sam da častim sebe čokoladicom, iz Herbalife-a. Ovaj ukusan međuobrok, proteinska tabla, je idealna zamena za voćnu užinu i sa samo 142 kcal ne dovodi do osećaja griže savesti. Limun, vanila-badem i čokolada-kikiriki su tri fantastična ukusa ove poslastice koja ne goji! Moj favorit je vanila-badem, koji mi je u potpunosti zamenio omiljene slatkiše: čoko smoki i Maxi bon (sladoled)!

Osim gubitka prekomernih kilograma glavna motivacija mi je bila popravljanje samopouzdanja i odlazak na more, s dragom osobom. Taj cilj sam ostvario u septembru 2011. i otišao na najlepše letovanje do sada.
Tokom tog odmora sam koristio program za održavanje telesne težine (doručak-šejk i dva normalna obroka). Priznajem- iz Crne Gore sam se vratio sa pola kilograma u plusu, ali koga je briga za to. Veći problem mi je predstavljalo to što sam "štikliranjem" ovog velikog cilja, na trenutak izgubio najveću motivaciju da nastavim sa korišćenjem Herbalife programa za mršavljenje i dođem do idealne telesne težine. Tako je treći mesec korišćenja Herbalife-a protekao na "pozitivnoj nuli", što me je još više demotivisalo. I dok je sve izgledalo kao da "tapkam u mestu", nije bilo baš tako. Centimetri u obimima su nastavili da se gube, a telo da se "prekomponuje" (procenat mišićne mase je rastao na račun procenta masnih naslaga). Ipak, nakon četiri meseca sam ispunio i svoj drugi veliki cilj- došao sam do zacrtanih 87kg (visok sam 187cm)! Uz izgubljenih 13 kilograma i u proseku 12cm u obimima- došao sam do svojih idealnih kilograma i idealnih vrednosti indeksa telesne mase (BMI = 24.88)!

"Potrudiću se da u narednom periodu održavam ovu kilažu (eventualno još malo napredujem) i nekim vežbama poboljšavam svoj izgled (uz Herbalife se gubljenjem kilograma ne dobijaju "pločice" na stomaku, kao što to viđamo po nekim reklamama za proizvode za mršavljenje). Potrebno je samo da, opet, jednako dobro motivišem sebe...", tako sam završio tu svoju priču na blogu, novembra 2011. Šta se dalje dešavalo? Do kraja godine sam smršao još -1kg i došao do lepih 86kg. I u narednim mesecima (januar-april) nove 2012. godine sam nastavio sa korišćenjem Herbalife-a, ali uz brojne "prekršaje". Povremena preterivanja u hrani i piću su valjda normalna stvar u tim hladnim zimskim mesecima;) Slatkiši, grickalice i sokovi bi često u prazničnim danima i vikendom zamenili voćne užine i šejk, pa su kilogrami varirali između 86 i 89, koliko sam imao krajem aprila.

Ipak, prošlog meseca (u maju) sam rešio da se ponovo uozbiljim u pravilnom korišćenju Herbalife-ovog šejka i spreman dočekam leto! Maksimalno (ne i totalno) sam smanjio korišćenje slatkiša i ono bitnije- povećao sam fizičku aktivnost! Tako sam polovinom maja, zahvaljujući drugaru i Herbalife mentoru, otkrio fenomenalnu stvar: Spinning (iako nikada ranije nisam išao ni u teretanu ni na fitnes)! Rezultati su se pojavili brže nego što sam mogao da poželim- već u junu! Za mesec dana sam izgubio -5,5kg i došao do svojih novih neverovatnih rezultata: 83,5kg! (Moj treći veliki cilj je inače bio 85kg:D)

http://mile.blog.rs/gallery/3242/spinning%20herbalife.jpg

SPINNING je već ustaljen u Americi i Evropi kao jedan od najatraktivnijih i najdelotvornijih načina vežbanja. Ovaj način vežbanja nudi jedinstven i zabavan trening za sve ljude, svih godina, na svim nivoima fizičkih sposobnosti. ŠTA JE SPINNING? Stvorio ga je JOHNY G. biciklista ekstremnih distanci svetske klase, kao program koji se izvodi na stacioniranim biciklima, primarno namenjen postizanju maksimalnog utroška energije. Prilagođavanjem sedišta, pozicije ruku i otpora obrtaja točka za održavanje ravnomerne brzine, vozač može da simulira osećaj vožnje u prirodi. Osoba može da sagori oko 500 kalorija na 40 min. času. Postižemo povećanje snage, izdržljivosti i definicije mišića uz smanjenje potkožnog masnog tkiva. Ovaj program utiče na učvršćivanje i jačanje zglobova i tetiva uz pojačan rad kardiovaskularnog sistema. Čas Spinning-a je zapravo filozofija biti mentalno i fizički fit. Vezano za mentalne mogućnosti i tehniku izvođenja discipline, Spinning koristi proverene metode atletskog treninga da bi stvorio trening koji je jednako fizički i mentalno okrepljujući i izazovan. Spinning stavlja akcenat na individualne potrebe, bez obzira na atletske mogućnosti. Čas Spinning-a se sastoji od zagrevanja, potom od 40 min. umerenog a potom visoko intenzivnog kardiovaskularnog treninga, pa smirivanja, hladjenja i istezanja. Instruktor može zatražiti od vozača da povećaju otpor na biciklima i da zamisle vožnju kroz uspone na planini, ili da smanje otpor i zamisle vožnju pored obale okeana. Kroz ceo tok časa, vozači slušaju muziku koja prenosi emocionalnu poruku za različite delove vožnje. Muzička selekcija pokriva širok spektar od bluza i džeza, do savremene muzike i rokenrola. Meseci redovnog vežbanja dovode do velikog stepena utreniranosti i reprezentativnog fizičkog izgleda. Krajnji rezultat spininga kroz zabavu vodi do lepog izgleda, a što je najvažnije do poboljšanja psihofizičkog i zdravstvenog stanja. Što pre se odlučite da probate nešto ekstremno kao što je spining, toliko ćete brže napraviti idealan spoj vaše duše i tela.

Sledeći rezultati vas sigurno mogu ohrabriti da i sami promenite svoj životni stil: ukupan gubitak telesne mase -16,5kg i u proseku 14,5 centimetara manje u obimima (najviše u bokovima: -17cm). Za jedan mesec je moguće izgubiti i do 7kg! Indeks telesne mase (BMI): sa 29 (gojaznost) smanjen na 24 (normalna uhranjenost). Kao viši medicinski tehničar na Intenzivnoj nezi u prilici sam da jednostavno i brzo proverim svoje zdravlje. Kompletna krvna slika mi je bila i jeste u idealnim graničnim vrednostima.

HERBALIFE- efikasan, ne šteti zdravlju i povoljan! SPINNING je samo jagodica na šlagu...da ne kažem: jagodica u Herbalife šejku od jagode:D Ipak, slika govori više od hiljadu reči: evo mene nekoliko nedelja pre početka korišćenja Herbalife-a i danas, na prvom HERBALIFE FIT CAMP-u u Kraljevu, 31.05.2012. (sa veoma dobrom drugaricom i koleginicom): 

http://mile.blog.rs/gallery/3242/pre%20i%20posle%20-%20herbalife%20&%20spinning%20foto.jpg
Pre i posle: +100kg, jun 2011. / 83,5kg, maj 2012.

Kontaktirajte me za sve informacije i ili porudžbine:
misha87.radovic@gmail.com

Najviše su mi prijali komentari/pitanja od prijatelja/kolega još na samom početku korišćenja Herbalife-a, tipa: "Jesi ti to malo smršao?", "Čoveče, kako si dobro smršao..", "Lepo izgledaš."... Mada mi je bilo drago i kada ljudi nisu primećivali ovu promenu, jer sam se tako tešio da ti moji prekomerni kilograma nisu bili toliko uočljivi. Verovatnije je ipak da te neke ljude ustvari baš i nije zanimalo a i ne zanima da razmišljaju i primećuju detalje kod mene:) Ipak, dosta ih je primetilo.

Motivacioni pokretač da istrajem u svemu ovome mi je takođe bio i objavljivanje prve priče o Herbalife-u na blogu u septembru 2011. (bez obzira na mnoge "neverne Tome" koji su se oglasili u komentarima! Upravo zbog njih objavljujem ovaj post sa slikom). Doduše, zbog te priče sam tih dana dobio i jednu simpatičnu kritiku, od poznanika (i blog fana xD): "E razočarao si me, prodao si se Herba FASTU. Kao, kažeš 'bio sam ovoliki',..pa ti nisi bio debeo." To sam shvatio kao kompliment, a šire objašnjenje nije dobio. Svako ima pravo da veruje u nešto ili ne.

Ja sam ovde detaljno ispričao svoju iskrenu priču (a sada i dokumentovao slikom!) i bio bih zadovoljan kada bi to pomoglo makar jednoj osobi, bez obzira kod kog Distributera naručila Herbalife proizvode, da se poput mene reši neželjenih kilograma, poboljša svoj izgled i podigne svoje samopouzdanje i samopoštovanje!!!:))

Komentari

Demotivacija

Toni | 06/06/2012, 23:58

Pripadam grupi sto prevrce oci na slike pre/posle. Lepo je sto je tebi lepo.Licno mislim da je sve stvari u motivaciji ili demotivaciji. Priznaj sebi, ako ne drugima. Svakako ima nesto i u genima,metabolizmu,kretanju i nekretanju,nacinu zivota, samoljublju,vremenu... Mozda ces se i sloziti sa mnom, bar zbog medicine ? I opet, lepo je sto se lepo osecas i sto si to podelio s nama . Mozda nam svima to i treba vise vere u same sebe ?!

jun 2011, osoba "a"

Brat&slava | 07/06/2012, 01:16

Kropovana osoba sa slike "a" bi se mogla uvrediti zbog diskriminacije u odnosu na osobu sa slike "b". Razlika u lepoti se verovatno ne može ni dovesti u pitanje, ali...gde će ti duša, da te pita brat!?! :p

Posle i kasnije

Senka | 07/06/2012, 22:01

Prosto fabulozno...

Re: Pre i posle: HERBALIFE i SPINNING

misha | 08/06/2012, 00:07

misha

@Toni: Motivacija, motivacija i motivacija, za početak :)) Pozdrav.

Re: Pre i posle: HERBALIFE i SPINNING

misha | 08/06/2012, 00:12

misha

@Brat&slava: Ahahaha brate ti si dovoljno slavan i bez jedne slike na nekom tamo blogu koji niko ne čita xD Pozdrav:)

Re: Pre i posle: HERBALIFE i SPINNING

misha | 08/06/2012, 00:19

misha

@Senka: Ovo me podseti na vukajliju:

"Fabulozno:
Dojajno, fenomenalno, super, vrhunski, ekstra, predivno, do džadže, objašnjava, strava, ma vr' brate...." :))

Pozdrav.

Re: Pre i posle: HERBALIFE i SPINNING

rebel84 | 08/06/2012, 01:38

Jel cela fora u tome da je bucko morao da smrša da bi imao šta da jebe?? Missim, fotka pre - bucko sam, to jest okrnjena mu riba, il šta je već to bilo. Fotka posle - mršavko i riba. Kontam ja zdravlje, djete i te fore, i ja sam u školi bio vrlo dobar 4. Al ovo urbano, šakom u vugla, reklama je život itd. nema smisla. Do juče smo bili ovce obučene vunom, i sve bilo oke, a sad smo odjednom postali seks i grad, ošišali vunu i šta? I dalje je ovca - ovca, nosila ona vunu il ne. Zašto da bucko smrša, ako to ne želi? Ako želi, sve oke, al ako ne želi, onda je to, čika doco, diskriminacija.
Ništa lično, verbalni fajt i ta sranja, samo iznosim svoje mišljenje. Nadam se da je dozvoljeno...

Re: Pre i posle: HERBALIFE i SPINNING

misha | 08/06/2012, 20:49

misha

@rebel84: Uuu- za 5 godina blogovanja sam se sreo sa desetinama ovakvih poluprimitivnih i primitivnih komentara. Ohrabrujuće je to što oni ne čine ni 0,5% od ukupnog broja komentara na doctor blogu, kojih ima gotovo 10.000!
Dozvoljavam različita mišljenja (ona su veoma dobra za kvalitetnu diskusiju), retko kada cenzurišem! Cenzura je dobra i poželjna samo kada ne dozvoljava nagomilavanje smeća. Ne kažem da ovaj komentar nije smeće, ipak neće biti obrisan jer ove vulgarnosti govore same za sebe o KULTURI, INTELIGENCIJI, OBRAZOVANJU, REČITOSTI i ili SMISLU ZA HUMOR autora koji ih je izrekao/napisao.
Ja se samo neću spuštati na taj nivo i od nečega što podseća na smeće praviti civilizovanu diskusiju. I da- samo ću se izviniti bucku koji ne želi da smrša- nikako te neću diskriminisati, ostani bucko:))

Re: Pre i posle: HERBALIFE i SPINNING

rebel84 | 09/06/2012, 03:08

Ako si ti doktor, još pa kulturni, onda sam ja Martin Luter King! 10.000 komentara!?? Pozdrav sujetni!

PS. - Ne, nemoj molim te da se spustaš na moj nivo, tako je golem zato što je konstantna plima, mnogima sam trn u oku, baš takvima, takvima sarkastično zlima, što nas vuku ka propasti...

PS. 2 - Obriši moje komentare, suviše su neukusni i nekulturni, primitivni i bezobrazni za sve vas "kulturne", "inteligentne", "obrazovane", "načitane"... sranjima.

Re: Pre i posle: HERBALIFE i SPINNING

sastavi za srednju skolu | 14/06/2012, 12:17

nego sta nego je doktor pusti covjeka

Re: Pre i posle: HERBALIFE i SPINNING

misha | 18/06/2012, 21:01

misha

@sastavi za srednju skolu: Braniš me samo zbog reklame...ali i to je ok :))

@za 5 godina blogovanja sam se sreo sa desetinama ovakvih poluprimitivnih i primitivnih komentara.

Doktor Dolittle | 22/06/2012, 18:20

Ti si "doktore" nedavno pokazao koliko si "kulturan". Kada su te uhvatili u lazi, prso si. Herbalife ima dobre proizvode ali lose distributere. Ne znam samo sto vam je toliko tesko da kazete i istinu, tj samo ono sto na pakovanju pise, a to je da sejk sadrzi 21 porciju a ne 50 i kusur kao sto pricate, tj lazete

Matematika je jasna-crva nije ni bilo

neko nebitan | 22/06/2012, 20:12

ja se slažem sa ovim Doktor Dolittle-om! Što bi rekao pevac Sofronije:"Cifre ne lažu!", dakle, porcija ima 20-25 porcija (ako si štedljiv, može se razvući na 25 :p)
Stvar marketinga, koji biva provaljen nakon konzumiranja prve porcije.
Takođe, ovaj rebel84, ja sam u njegovim komentarima shvatio poentu, a ima i dobar smisao za humor, što autor teksta očigledno nije uočio jer je čitao u afektu, a odgovorio vruće glave, dakle ispalo je još gore. :/
smrt fažizmu, Sloboda Mićalović

Re: Pre i posle: HERBALIFE i SPINNING

misha | 27/06/2012, 00:23

misha

@Doktor Dolittle: Od Herbalife-a ne zarađujem ni dinar/dolar, tako da me apsolutno briga da li će neko kupiti proizvode ili ne. Ja sam ovde ispričao svoju iskrenu priču i bio bih zadovoljan kada bi to pomoglo makar jednoj osobi da se poput mene reši neželjenih kilograma.. I da- meni pakovanje (dva puta dnevno po dve velike kašike u po 250ml mleka) traje oko mesec dana, što je 50+ obroka. Pozdrav.

Re: Pre i posle: HERBALIFE i SPINNING

misha | 27/06/2012, 00:40

misha

@neko nebitan: Doktor Dolittle pod različitim nick-ovima samo baca hejtove po blogu! Pročitaj moj gornji odgovor njemu i tu stavljam tačku na tu priču o broju obroka.
A što se tiče rebel84- i ja sam ukapirao poentu ALI stavi se u moju poziciju: JA sam osoba sa slike, pored mene je moja dobra DRUGARICA (znači mi postojimo u realnosti xD) i kada mi neko tu prosipa neki nazovi humor prožet vulgarnostima (bez cenzure)- zašto bih civilizovano pričao sa jednom takvom polukulturnom osobom...? (P.s.Njegov komentar nije obrisan samo iz razloga jer u komentaru stoji "..samo iznosim svoje mišljenje. Nadam se da je dozvoljeno..")

smrt fašizmu, Vojin Ćetković

opet ja

neko nebitan | 27/06/2012, 12:59

ma de me boli ono za vašu raspravu. meni je njegov komentar bio pun kontradiktornosti. prvo neko podmuklo vređanje prekriveno kao nekim humorom, a posle par odličnih fora, hehehe. budala :D

fažizam je cool, Sergej Ćetković

Re: Pre i posle: HERBALIFE i SPINNING

misha | 27/06/2012, 19:42

misha

@neko nebitan: A kada odu svi, mi ostaćemo saaami xD

Bas tako

Opet novi nick | 27/06/2012, 21:10

Tako je Dr Misho. Bas tako. Predstavljam se pod drugacijim imenima jer mi se moze. Ako hoces da znas istinu, jedan sam od Herbalife distributera i uzasno me iritira kada naletim na ljude poput tebe koji uporno lazu klijente povodom broja porcija. Zaista je grehota ako te niko do sada iz Herbalife-a nije kontaktirao jer sam te ja licno pre par meseci prijavio Igoru K. koji radi u magacinu u Hrvatskoj

Evo ti i zvanican odgovor od Herbalife-a koji sam dobio na pitanje "Zasto na pakovanju pise da ima 21 obrok dok drugi pricaju da ima po 50 obroka".

Hello Deki,

Thank you for contacting Herbalife. With respect to you inquiry:
I recently bought Formula 1 from distributor in my country. What
confuses me is that distributor has told me that package is to replace
40-50 meals but on the package it states "21 portions". Please explain

The label states that each container supplies 21 servings. Each
serving is made up of 2 scoops or 2 tablespoons and depending on how
they are filled can result in 40-50 scoops or tablespoons per
container. To ensure you are getting the most from each container,
gently shake before each use and use leveled scoops. Thank you again
for contacting us and for your support of Herbalife. Have a healthy
day!

Best regards,
Joel

The Team at Herbalife International

Re: Pre i posle: HERBALIFE i SPINNING

zadovoljan korisnik | 10/07/2012, 10:16

Herbalife F1 koristim vec dva ipo meseca, dorucak i veceru. Malo pre sejka popijem vlakna, multivitamin i 2 kapsule omega 3. Krenuo sam sa 130 kg. Danas imam 115.6 kg, izgubio 7kg masti a dobio 4% misicnog tkiva.Koristim sve od Herbalife proizvoda. Svaki dan setam po 5km.
A i uz to sam postao distributer nakon mesec dana. I tu sam veoma brzo napredovao, jer jednostavno sam pokretna reklama.
Tako da Misho pun gas, uvek ce biti nevernih toma, ali i oni ce kad tad probati i pisati neke slicne komentare kao sto pisemo ti i ja.
Uzdravlje i veliki pozzzz.
p.s. zaboravih reci:
Rucak jedem do sitosti.

Nemojte lagati ljude

aaa | 11/07/2012, 00:10

Po drugi put prijavljujem vas blog nadleznima u Herbalife-u. Nemojte lagati ljude! Unos kalorija za sve koji zele da oslabe treba da bude izmedju 1200-1500 kcal dnevno. Prica da se moze jesti koliko se zeli tokom programa za mrsavljenje je serviranje laznih informacija. Na taj nacin samo stetis kompaniji MISHO!

za aaa

zadovoljan korisnik | 11/07/2012, 01:19

ako si u bgd-u. Dodji ujutru (11.07.) u 8:30, na Herbalife Fit Camp, na Uscu.
(tamo gde se inace postavlja bina za koncerte)
Dodji da vidis kako mi to radimo, odn. sta radimo.
Malo da se informises.
Mozda cujes nesto pametno.
aj uzdravlje

dd

ddd | 11/07/2012, 22:40

Od nepismenih ljudi nema sta pametno da cujem. Umesto da klijentima prezentujes ono sto pise na samom pakovanju i u katalogu proizvoda, ti izmisljas gluposti.

Re: Pre i posle: HERBALIFE i SPINNING

misha | 11/07/2012, 22:43

@aaa: Možeš da mi pljuneš pod e-mail xD

Re: Pre i posle: HERBALIFE i SPINNING

misha | 11/07/2012, 22:49

@zadovoljan korisnik: Hvala puno, baš tako! Ja radim u svojoj struci i ozbiljno se ne bavim ovim "poslom" već samo iznosim svoje pozitivno iskustvo sa Herbalife proizvodima (i to opet nekome zasmeta). Našao sam na netu kako to rade pravi distributeri i ovo je stvarno za svaku pohvalu (ko ima volje da smrša, uspeće 100%): http://www.kakosmrsati.net/zdravobrok/zdravobrok.html
Pozdrav.:)

Lepo su te vaspitali

aha | 11/07/2012, 23:31

Bas su te lepo vaspitali. Sramota!

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb