doctor

facebook: I ♥ doctor blog
twitter: @DoctorMisha

VELIKI BRAT VIP_4- KO ULAZI U KUĆU ?!

misha | 29 Januar, 2010 18:20

 VELIKI BRAT VIP_4- KO ULAZI U KUĆU ?!

vb vip.jpg, 35 KB
Svaki put kažem- neću više da pišem o tom cirkuskom smeću i evo opet pišem... Šta ću, stvarno nisam hteo- ali se neko iz Emotion-a zabrojao i ovogodišnji VIP serijal najavio kao VIP3 (ustvari je VIP3 bio prošle godine- ALL STARS izdanje, a ove godine je VIP4?) i onda je krenula prava navala (vidim po poseti od preko 2,000!) na moj prošlogodišnji post: VELIKI BRAT VIP_3- KO ULAZI U KUĆU ?!
Show koji zvanično "niko ne gleda"- i dalje je omiljen međ' Srbima! Svi hoće da pogledaju kako izgledaju "naše zvezde" bez šminke- a to što nema plate, posla, što benzin i struja poskupljuju, što dinar "bije" na stotku, pasulj kipi na šporetu....- koga je za to briga! "Vidiš kako je JK prirodna i lepo izgleda bez šminke" (kakvi su bili komentari prošle godine) - oko toga se svet vrti, tih mesec dana!
Da bih bio u toku- prelistao sam sve (nazovi) novine u potrazi za potencijalnim stanarima...-i mogu vam reći da sam se bolje osećao dok nisam otkrio ko se sve u Srbiji računa za VIP-ovca! Evo šta štampa štampa:

Kako stvari stoje (što mogu zaključiti posle par pročitanih imena)- ove godine u kuću ulaze poznanici poznatih! Ali bukvalno- evo šta kaže ALO: "Potencijalni učesnik četvrtog VIP serijala Velikog Brata, koji počinje 30.januara 2010. u 21h, je poznati prestonički frizer Boris Obreški (talentovani mladić, koji je postao poznat u estradnim krugovima zahvaljujući saradnji sa „Miss Yu“ kompanijom i dugo je bio i lični frizer misici Sanji Papić, koja se takođe spominje kao potencijalni učesnik ovog šoua.)" Zatim Kurir (koji još nisu zatvorili!) piše da (pazi tek sad ovu formulaciju) "maneken Mladen Radulović, nekadašnji dečko Seke Aleksić sutra ulaziu kuću VB sa Divnom, majkom Jelene Karleuše- a žestoke svađe dve pevačice vrlo lako se mogu preneti na njih dvoje" (niĐe veze!) Kurir dodaje da će "publika sigurno uživati gledajući žučne rasprave, a imaće priliku i da o sukobu Aleksićke i JK čuje i neke pikantne detalje, koje zasad znaju samo njihovi najbliži" (i onda je čokolada zavila mrmota...) A zatim se zgrozih kad videh kako su se "dve folk dive" međusobno vređale preko Scandala i Sveta (preko čega bi drugog)- uličarski, osnovski rečnik uz puno primitivnih uvreda (tipa "krmeljušo", "živiš u saksiji"...da vam baš ne citiram sve- ko zna kako će vaš želudac to da shvati).
Besplatne novine "24 sata" najavljuju kao mogućeg stanara kuće na Košutnjaku Sunčicu Travicu (niste čuli za nju, pa kako- to je bre devojka Viktora Troickog!) Rekoh ja- poznanici poznatih! Uz ove manje više anonimuse- pojaviće se i makedonski transvestit Boki 13 (VIP-ovac, bez sumnje, kao i ovi prethodni). Boki 13 tj. Bojan Jovanovski je inače voditelj i pevač, niste znali? Baš čudno...
“Novosti” ekskluzivno saznaju, u popularni šou ući će i Irina Kolin, bivša članica grupe “2 hot”, a na spisku sigurnih učesnika su i Anabela Đogani, Romana Panić (čudi me da nisu pozvali onog njenog Grka?), Zorana Pavić, manekenka Sanja Brnović (ona je ustvari "atraktivna crnogorska manekenka kojoj su letos pripisivali vezu sa legendarnim pevačem Lenijem Krevicom, te je veoma verovatno da će upravo ona braniti boje Crne Gore.") BLIC piše da je moguća poznata stanarka kuće VB i grandovka Ilda Šaulić (Šapketova kćer), i  još dodaje: "Ove godine, producentska kuća „Emotion” očigledno tipuje na lepotice, jer kako saznajemo, postoji mogućnost da učesnica iz Bosne i Hercegovine upravo bude jedna manekenka iz Bijeljine." Heheheh- sigurno je VIP-ovka, zar sumnjate?

U svom ovom cirkusu nedostaje samo (ko bi drugi?) Velja magistar Ilić- koji je izjavio da je ipak odbio ponudu Emotiona da za 100 000 evra postane poznati ukućanin! Mudar čovek, zna da u zatvorenoj kući sa toliko kamera ne može da se "kraducka" (kako je on to lepo rekao) a i u politici je bruka uzeti samo 150 000 evra (honorar + eventualna pobeda) za mesec dana! Mada, možda nije pristao ni zbog toga što bi njegove ovčice bile nezaštićene od nasilničkih novinara... Pa da... Već sam mogao da zamislim jedan njegov monolog u kući "Ma pun mi je PIIIIIIIIIIIIIIIP PIIIIIIIIIIIIIP PIIIIIIIIIIIIIIP kakve veze ja imam s vama vi ste sve bolesni ljudi i PIIIIIIIIIIIP PIIIIIIIIIIIIP PIIIIIIIIIIIIP nepoznati PIIIIIIIIIP PIIIIIIIIIP Ja nemam veze s vama, ja sam u Čačku prao treeenerku, a vas je ono đubre PIIIIIIIIIIIIIIIIIP progurao preko veze u kuću...." Ali zanimljivo je i ovo što sam našao u Kuriru 2 tj. PRESS-u da ljudi iz Emotion-a uopšte nisu kontaktirali gore navedenog narodnog poslanika! Hmmm- ma zna se ko ovde voli da laže...i PRESS i magistar!
 
Prošle godine sam (u svoj post) kao najbolji prikaz "naših VIP žljezda" postavio ovu sliku sa početka i ovog posta (iako oni nisu bili ukućani tog serijala)! E pa u ovom serijalu ćemo imati tu čast da vidimo i Betmena i Supermena u VB VIP-u (Boru Drljaču i Eru Ojdanića)!!! Folk pevač Bora Drljača je izjavio da se njegovom učešću u “Velikom Bratu” protive njegovi sinovi, ali da on za to mnogo ne mari. Porodičan čovek, nema šta...
Kao eventualno iznenađenje najavljuje se ulazak lepe Nate (Blic: "Kada je u pitanju ulazak Nataše Bekvalac, šanse da je gledamo bar 24 sata u kući svakim danom su veće i sada je već izvesno da će ona biti specijalni gost. Nataši će ovo biti odlična reklama za album koji je trenutno u pripremi, a samim tim što je ekskluzivac „Šoumastera”, muzičkog dela producentske kuće „Emotion”, teško da će lepa Nata moći da odbije ponudu.")
Pa uživajte- biće ovo još jedan K**** VIP-OV !!!

Komentari

Re: VELIKI BRAT VIP_4- KO ULAZI U KUĆU ?!

misha | 29/01/2010, 18:17

misha

Treba li pomenuti da sve ovo ide na ružičanstvenoj televiziji? Pa nema potrebe to naglašavati- oni drže monopol za promociju kiča u Srbiji (a kako stvari stoje, tek će ga držati) jer su (posle isteka trogodišnjeg ugovora Emotiona sa B92) TV Pink I Emotion (kao dve jedine privatne kompanije u oblasti TV produkcije koje su preživele svetsku ekonomsku krizu) potpisale najveći ugovor u kome je dogovoreno da ova televizija (Pink, Pink BH, Pink M) u narednih pet godina emituje još po tri obična i VIP serijala. Od 5.marta počinje i nova FARMA, čisto da napomenem... Ma blago(Š) nama...:))))

Re: VELIKI BRAT VIP_4- KO ULAZI U KUĆU ?!

AnaM | 29/01/2010, 18:40

Baš ću danas da gledam.
Blam me pred ljudima, pojma nemam ko je pobedio na prošlim serijalima, ko je učestvovao i kako.
Zašto je učestvovao mi je jasno.
Prijavila bih se i ja kad bi me primili, honorar i nije za bacanje, naročito kad ga poredim sa mojim prihodima:)
VIP valjda znači Veze i Protekcije... jer Važnost učesnIka u tako "Poučnoj i umotvornoj" emisiji je očigledna.
Garantujem da se u mojoj kući kad se sakupe blogeri vode mnogo interesantniji razgovori:))...

Dugo nisam svraćala na tvoj blog, posle one zafrkancije koju si postavio, skinuo si sa neta, kažeš, ali... Mogla sam da te pridavim, ali...pa dobro, interesantan si obično:)))

Re: VELIKI BRAT VIP_4- KO ULAZI U KUĆU ?!

suky | 29/01/2010, 18:46

suky

haos brateeeeee.....
ludilo, ovo-ono...
;))))))))))))

Re: VELIKI BRAT VIP_4- KO ULAZI U KUĆU ?!

mira kuglof | 29/01/2010, 19:31

Dragi Dr, imam zivot (svoj naravno) i u njemu nema mesta za BB jer je prilicno ispunjen.(A taj sou i njemu slicni su dosadni.) Ali, ako cika Velja magistar bude batica, molim te ko boga, objavi na blogu, sigurno gledam. Pozdrav.

Re: VELIKI BRAT VIP_4- KO ULAZI U KUĆU ?!

poluuspavanka | 29/01/2010, 20:07

Ko god da uđe sigurno nije normalan, tako da se uopšte ne interesujem. Mnogo me nervira što se toliki publicitet daje takvoj gluposti

Re: VELIKI BRAT VIP_4- KO ULAZI U KUĆU ?!

misha | 30/01/2010, 02:35

misha

@AnaM: Pa ništa- da se napravi blogerski VB (kao što je to, virtualno već organizovano ovde na blogu- i ja sam bio jedan od "ukućana";)))) Ali ovog puta da bude nešto opipljivije:))))
Dmc iznajmi neku kuću i tako to...3:)))))

P.s.Pobednici: VB VIP_1- bivši fudbaler Partizana Saša Ćurčić, VB VIP_2- modna kreatorka iz Crne Gore Mimi Đurović, VB VIP_3- pčelar Miki i večiti učesnik VB :) A što se tiče običnih serijala- VB_1- Ivan Ljuba, VB_2- otkazan show zbog tragedije u kojoj su nastradala tri bivša učesnika, VB_3- Arsa (to je najtazije)- eto brzog kursa (za tebe), po sećanju O:))))))

Pozz i javi se pa da idemo u taj naš VB 8))))))))))

Re: VELIKI BRAT VIP_4- KO ULAZI U KUĆU ?!

misha | 30/01/2010, 02:41

misha

@mira kuglof: Nemaš brige :))))

P.s.Za one koji nisu videli: http://www.youtube.com/watch?v=CFw_iF6Tx0M :PPP

Re: VELIKI BRAT VIP_4- KO ULAZI U KUĆU ?!

misha | 30/01/2010, 02:41

misha

@šuky: "Sine, b'ate- ćale si keve mi" xDDD Pozz:)

Re: VELIKI BRAT VIP_4- KO ULAZI U KUĆU ?!

misha | 30/01/2010, 03:01

misha

@poluuspavanka: Zanimljivo je da je moj post iz marta 2008. "VB_VIP2 FINALE: Kome 50 000 € ???" imao posetu/čitanost od gotovo 7 000!!! To ljudi vole da gledaju, jer (verovatno) tako zaboravljaju na svoje svakodnevne problema, kao što sam pomenuo u ovom postu... I onda logično da se to maksimalno medijski isprati- jer to diže rejting/tiraž/posetu ;))) Pozz:)

Re: VELIKI BRAT VIP_4- KO ULAZI U KUĆU ?!

misha | 31/01/2010, 00:33

misha

8/14 pogođenih ukućana :)))))

savet

Vaše ime (potrebno): | 01/02/2010, 07:13

decko, ti si morao da procitas sva ova sranja od kurira, svetova, scandala i pressova kako bi bio informisan o svemu ovome.
opravdanje bi ti jedino bilo ako si neki kolumnista pa da ti je to u opisu radnog posla.
obzirom da vidim da si ti neki doktor, bolje uzmi citaj neko stivo manje stetno po mozak, korisnije je.
znam da zbog sujete koja ti je sada poljuljana ovaj moj komentar shvatas kao negativnu kritiku punu mrznje upucenu od strane nekog kompleksasa, ali, ovo ti je dato kao najdobronamerniji savet.
okani se sinko zute stampe i velikoga brata.
ps:sto duže citas ovo, bolje ces ga razumeti.
pozdrav

svet iz mog ugla

misha | 01/02/2010, 15:19

misha

@Vaše ime (potrebno): Hehe, hvala na savetu- uvek više volim kritiku nego pohvalu:) Inače ja sam na naslovi.net ukucao "veliki brat vip" i iz svih tih tekstova napisao ovaj post (spontano, i vrlo kratko- za 2-3 sata maksimalno!;)) A i post kritički gleda na taj show, tako da- ima za mene nade O:))))
P.s.Inače- jesam zdravstveni radnik (student)! Ovo "doctor" je bila trenutna inspiracija (iz decembra 2007.) kad sam pravio blog (sada to ne može da se promeni) a i originalno je- DOKTOR ZA SVE I SVAŠTA 3:))))) Veliki pozz:)

Da nije tragicno bilo bi stvarno komicno

Avatar | 21/02/2010, 02:23

Veliki brat = veliko nista ...
Ovo je sramota stvarno .....

Justin Bieber

Justin Bieber | 14/10/2010, 13:03

Treba li pomenuti da sve ovo ide na ružičanstvenoj televiziji? Pa nema potrebe to naglašavati- oni drže monopol za promociju kiča u Srbiji (a kako stvari stoje, tek će ga držati) jer su (posle isteka trogodišnjeg ugovora Emotiona sa B92) TV Pink I Emotion (kao dve jedine privatne kompanije u oblasti TV produkcije koje su preživele svetsku ekonomsku krizu) potpisale najveći ugovor u kome je dogovoreno da ova televizija (Pink, Pink BH, Pink M) u narednih pet godina emituje još po tri obična i VIP serijala. Od 5.marta počinje i nova FARMA, čisto da napomenem... Ma blago(Š) nama...:)))) Paranormal Activity

Dodaj komentar





Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb