doctor

facebook: I ♥ doctor blog
twitter: @DoctorMisha

Facebook-profil slika sve govori xD

misha | 24 Januar, 2010 01:30

Facebook-profil slika sve govori xD :P
Svaka čast onima koji su ovo izmislili, tj.uvideli jer je u većini slučajeva opis tačan:)
facebook profil slika.JPG, 39 KB
Kad saznam izvor linkovaću.
***Ribe***
-Samo napućena usta - ružna (eventualno sa namerom da raspali mušku maštu kakav bi bio osećaj da se te dve sočne usne nađu na tvojoj kiti, dok 'vamo izigrava sveticu)
-Faca sa velikim naočarima - ružna do zla boga. Grob!
-Izbačena guza - napaljena klinka koja se loži na Christiana Ronalda.
-Izbačene sise - napaljena ružna klinka (eventualno do 18) koja veličinom sisa pokušava da nadomesti manjak sivih ćelija.
-Izbačene sise i guza istovremeno - najslikovitije objašnjava stara narodna "Lakše joj uterati metar u dupe nego centimetar u glavu"
-Izbačene sise i guza i napućena usta - Vidi, imam 5 iz gimnastike?? Hahah! Prevarili ste se! - Tražim opasnog baju sa moćnim autom, velikim mišicima i malom kitom za koju ću da mu govorim da je velika, a on će da me voza, brani i kupuje sve sto poželim.
-Neki lik iz crtaća - ružna i ili sa manjkom samopouzdanja.
-U kupaćem kostimu - Vidi, bila sam na moru, drkaj na moje sveže zategnuto, izdignuto na grčkom suncu osunčano tinejdžersko dupe, kad već ne možeš da ga pipneš, luzeru!
-Slika Jessice Albe - Htela bih da budem kao ona, al' mi je faca previše velika i rošava, a pride imam i 30 kila viška. Idem da vratim glavu konju, pozz!
-Slika sa Acom Lukasom (Džajom iz Amadeus benda, Nikolom Rokvićem, Karleušom...) - Napaljena klinka sa debilnim muzičkim ukusom, koja tripuje da je postala bitna gradska faca zato što joj je neko od neimara folk nam muzike poklonio 15 sekundi vremena.

***Muškarci***
-Slika noću u klubu sa 3 flaše ispred sebe - smarač.
-Slika ćelavog baje koji ističe mišiće - nabildovani smarač.
-Slika zvalavljenja sa ribom - poruka: Vidi, umem da se ljubim. A tek sto je*em...
-Slika pločica na stomaku - Smarač bez grama mozga, sam sebi dao nadimak "Shmexy"
-Slika sa gitarom - Bubuljičavi klinac koji je naučio da okrece 2 akorda, i sad tripuje da ce dnevno da ima bar 658 notifikacija i 50 poruka u inboxu od riba koje se lože na tipove sa gitarom pored vatre, al' ne shvata da su ta vremena prosla.
-Slika pored BMW-a, Hummera, Mercedesa... - Glup tip, smarač, materijalista, ponavljač u osnovnoj i srednjoj, neiskusan u muvanju, loži se da će jednom imati fensi auto, i nada se da će u međuvremenu nešto kresnuti jer se slikao pored istog.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb