doctor

facebook: I ♥ doctor blog
twitter: @DoctorMisha

Pluton je srce Srbije!!! xD

misha | 08 Januar, 2010 05:00

Pluton je srce Srbije!!! xD
 
Srbi su odlučili da uteraju k... celom svetu.
I da priznaju nepriznatu planetu Pluton, kao Svetu Srpsku Planetu Pluton.

Sveta Srpska Planeta

Prva i najbitnija stavka je staviti na tender Dunav i Savu, naš deo, odmah da se to privatizuje, čim “legne” neki keš, ona metalna crkva sa Rumije da se prenese na Pluton, kao simbol i dokaz da je to sveta srpska planeta. Ono malo keša što ostane će biti podeljeno u besplatnim akcijama svim građanima (bez obzira da li su se prijavili ili ne za iste)!

Zatim- modifikovati preambulu Ustava: 

"Полазећи од државне традиције српског народа, полазећи од тога да СУ покрајина Косово и Метохија И ПЛАНЕТА ПЛУТОН  саставни део Србије, да имаЈУ положај суштинске аутономије у оквиру суверене државе Србије, да из таквог положаја покрајине Косово и Метохија И ПЛАНЕТЕ ПЛУТОН следе уставне обавезе свих државних органа да заступају и штите државне интересе Србије на Косову и Метохији И НА ПЛУТОНУ свим унутрашњим и спољним политичким односима, грађани Србије доносе Устав."
 
Uz pomoć Rusije i Kine "progurati" u SB UN Rezoluciju 1244-P gde se nedvosmisleno potvrđuje suverenitet i teritorijalni integritet države Srbije na PLANETI Pluton!
 
Kada ostvarimo te strateške ciljeve, red je da uredimo i neke detalje u svojoj avliji:
Ne treba nam više JAT, sada imamo AIR PLUT, zatim imamo Plutonski Dinar, koji nije novčanica nego blanko kartica bez ikakvih podataka i oznaka. Sa njom na Plutonu ne mozeš da uđeš u minus, na Plutonu si uvek u plusu. Kad dobiješ otkaz na poslu, dobiješ automatski i stan na Plutonu. Na Plutonu je sve lakše za Srbe. I ko vas je*e, bre, vas sve ostale, ko vam kriv kad niste Srbi! A ostali moraju neverovatne stvari da rade da bi dobili turističku vizu za Pluton, oni će biti građani 23. reda za razliku od nas Svetih Srpskih Plutonaca. Moraće da prilože za vizu. Rodni list sve do Džingis Kana, spermogram ili papanikolau, zavisno od pola... 
Nemamo gradonačelnika niti predsednika, Ustavom je zabranjena politika (šta će nam uopšte dnevne novine) imamo nekoliko Guvernera i Seratore bez portfelja. Ustanovili smo i jednoglasno odlučili da je jedino potrebno Ministarstvo za sport bez zamaranja, koje bi odmah prepoznalo inicijativu i zaključilo da je matrix sport jako bitan, da ne bi od takozvan plutonske bleje atrofirali mišići. “ Ležiš i vežbaš”.
 
Narvno, državne simbole je potrebno doneti u hodu: himna bi u instrumentalu izgledala identično svečanoj pesmi "Bože pravde" s malo modifikovanim tekstom (npr.): “Plutone pravde ti što smaraš….” Uz himnu normalno ide i grb, vrlo sličan srpskom grbu. Logično, zadržavamo dvoglavog belog orla, menjamo crvenu pozadinu u zvezdano nebo, dodajemo oko krune NLO i četiri «S» pretvarmo u dva «S» i dva «P», Sveta Srpska Planeta Pluton. (vidi sliku na početku posta) P.s.Kralja ne priznajemo, ali tu je sa nama i on na Plutonu.

Na Plutonu je parola: ”RAD, RAD I SAMO RAD”, šta ćemo kad volimo da se radimo.

Došli smo do toga koga bismo od Srba ostavili (ipak neko mora ostati u Zemaljskoj Srbiji) i ustanovili da je Ksenija Pajčin pravi izbor. Gore bi nam napravila samo sranje i opet bi Srbi zbog pi*ke zaratili između sebe. Tako da ko jebe Xeniju, neka ostane. Kao i Božen, ona mi nikako nije Srpkinja. Njih dve pred Air Plutom pozdravljaju se sa ovozemaljskim srpskim predstavnicima Tadićem i ostalom svitom. Suze krecu Tadiću, Xendži se bradavice skupljaju ko knedle u grlu, Boženka gleda i smeška se glupo, ništa joj nije jasno (ali se teši da nije jedina i da ni Koštunica nije obavešten). Velja i Mrkonjić već prave kombinacije za milki vej. Velja tvdi da putarinu Rusima treba spustiti kad prolaze njihovi sateliti kroz našu zonu. Mrkonjić se slaže i dodaje na to da Amerikancima iz inata treba zabraniti da prolaze pored. Jer ko ih je*e, pa ne mogu nam sad ništa, ne mogu da dobace. I grohotom se svinje zasmejaše, ali to su naše svinje pa su slatke. Toma i Vučić, idejom oduševljeni i već smišljaju kako će svemirskim brodom da upadnu u Ševeningen po velikog Gurua Šekija. I – da, Dabića. Bez njega ništa, on nas je i približio zvezdama. "A 'de je Mladić?" - pita se Ivica na brodu. Koštunica mu dobacuje: "Tu je, u biznis klasi, zar ga ne prepoznaješ on je zgodna stjuardesa?" Čeda sedi Bebi u krilu, plaši se Air Plutovog broda (ipak je mnogo veći od svih džipova u kojima se ikada vozio), i pokazuje prstom na sve ostale: "Oni su krvi za ovo, oni su to namerno uradili da bi nama budućnost uskratili."
 
I kad se lepo svi spakujemo i odemo na Pluton, nek crknu svi od muke. Mislim na ove što ne priznaju ništa srpsko...Tongue out
srpski prasici pentagon.JPG, 80 KB
 Moja modifikacija teksta sa: www.urbanbug.net

Komentari

Re: Pluton je srce Srbije!!! xD

inana | 08/01/2010, 17:00

hahah... ti bas imas dosta vremena :)))))))))))

Re: Pluton je srce Srbije!!! xD

misha | 08/01/2010, 17:04

misha

@inana: Aha:))) P.s.Autor je Carlo Zagorac, iz Velikog brata- ja sam samo malo modifikovao tekst (uz njeovo odobrenje- preko facebooka);)))) Pozz:)

Re: Pluton je srce Srbije!!! xD

Milan | 08/01/2010, 21:34

Da te cuje Seselj,tvrdio bi da su "Svbske gvanice Ka"r"lovac, Vi"r"ovitica do Plutona"! ;-)

Re: Pluton je srce Srbije!!! xD

misha | 09/01/2010, 01:05

@Milan: Heheheh- pa da: Srbi pravoslavci, Srbi katolici, Srbi muslimani, Srbi vanzemaljci,.... xDDD P.s.Plašim se da bi on zaratio i sa susednim planetarnim sistemom :PPP Pozz:)

Re: Pluton je srce Srbije!!! xD

inana | 09/01/2010, 11:08

ccccc..... :DDDDDD..... dodji na zurku ;ppp

Re: Pluton je srce Srbije!!! xD

misha | 09/01/2010, 13:23

@inana: Jel to neka godisnjica tvog bloga, sad cu da vidim?:)

e nisi citav :)

Nenad R. | 19/01/2010, 12:05

brate, jos mi samo reci da si sliku u PAINTu uradio i da ti skinem kapu za znanje u gorepomenutom.

Re: Pluton je srce Srbije!!! xD

misha | 19/01/2010, 16:55

misha

@Nenad R.: Pusti mašti na volju :PPP U potpisu: Dr.mr.sci.paint Misha xDDD

Re: Pluton je srce Srbije!!! xD

Demokrata 1993 | 03/06/2010, 12:41

Ovo je mnogo dobro..xD..hehe.."Srbi su odlučili da uteraju k... celom svetu.
I da priznaju nepriznatu planetu Pluton, kao Svetu Srpsku Planetu Pluton."
Ovo mu dodje kao kontranapad za priznavanje Kosova. Oni priznaju Kosovo-mi priznajemo Pluton! I to kao neotudjivi deo naseg integriteta! Veoma dobra ideja!
Bravo,doktore! HEHE..xD..Pozdrav Srbima sa Plutona!

Re: Pluton je srce Srbije!!! xD

misha | 03/06/2010, 13:36

misha

@Demokrata 1993: Hehehe hvala, ALI nisam 100% autor! Postoji ova grupa na facebook-u:) Postoji i grupa "I ♥ doctor blog" (pošto ovoliko čitaš i komentarišeš moj blog;)):DDD Pozz:)

Re: Pluton je srce Srbije!!! xD

anchy | 01/01/2011, 18:25

he he he

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb