doctor

facebook: I ♥ doctor blog
twitter: @DoctorMisha

Virtuelni Tadić ponovo među Srbima

misha | 21 Novembar, 2013 09:00

Inspirisan fantastičnim web-sajtom Njuz.net, na Misha.blog.rs sam osnovao blog kategoriju "Nju Njuz", u kojoj će se (nadam se) naći serija zanimljivih satiričnih postova, s ciljem da skrenu pažnju čitalaca/javnosti na neke pojave u društvu.
 
Virtuelni Tadić ponovo među Srbima

 
Facebook, 21. novembar 2013. (Nju Njuz) – Bivši predsednik Srbije, počasni predsednik Demokratske stranke i virtuelni savetnik u norveškoj telekomunikacionoj kompaniji "Telenor" za region i Evropu Boris Tadić ponovo je među Srbima. Kako javlja Blic, Tadić za svoj novi posao savetnika u Telenoru neće imati kancelariju u Beogradu, a on tvrdi da mu nije ni potrebna, jer je reč o "virtuelnom poslu".

Uvođenje Srbije u EU - Tadiću neće biti prvi put da se bavi virtuelnim poslovima


Nekadašnji predsednik Srbije i počasni predsednik demokrata Boris Tadić zaposlio se u norveškoj telekomunikacionoj kompaniji "Telenor" kao savetnik za region i Evropu, piše Blic.
Tadić je objasnio da neće imati kancelariju u Beogradu i da mu ista nije ni potrebna, jer je, kako je objasnio, reč o "virtuelnom poslu". 

"Evropska Srbija je virtuelna stvar, slogan Demokrata "i Kosovo i Evropa" je virtuelna stvar, moje mesto počasnog predsednika DS-a je virtuelna stvar, telekomunikacije su virtuelna stvar, pa što ne bi i kancelarija bila virtuelna?", upitao je Boris Tadić novinara Nju Njuza koji ga je zamolio da malo pojasni svoj nojnoviji status na Facebook-u: "To Boki majstore! Opet virtuelni posao! Virtuelna kancelarija xexexe- Bori se !!!!

"Kao bivši ministar telekomunikacija, za mene je ovde izazov sektor telekomunikacija i energetike, kao i da bolje razumem virtuelno funkcionisanje jedne od najvećih kompanija u svetu. To je nepresušni izvor znanja koji mogu da primenim i u politici, jer se bavim istraživanjem veza virtuelnog i politike", podvukao je Tadić. 

Tadić je odbio da prokomentariše priznanje Kosova koje je ovih dana stiglo od strane Facebook-a, koji sada Prištinu prepoznaje kao deo Kosova a ne Srbije, jer je "
Facebook virtuelan a što je virtuelno to i ne postoji", zaključivši da je "njegov agnažman u Telenoru dobar za Srbiju, ali i za njegovu finansijsku nezavisnost".

Inspiracija: Tadić "virtuelni" savetnik

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb