doctor

facebook: I ♥ doctor blog
twitter: @DoctorMisha

UDRUŽENJE KOKOŠAKA PROTIV VASKRŠNJIH SVEČANOSTI !

misha | 05 Maj, 2013 11:30

Inspirisan fantastičnim web-sajtom Njuz.net, na Misha.blog.rs sam osnovao blog kategoriju "Nju Njuz", u kojoj će se (nadam se) naći serija zanimljivih satiričnih postova, s ciljem da skrenu pažnju čitalaca/javnosti na neke pojave u društvu.
 
UDRUŽENJE KOKOŠAKA PROTESTUJE PROTIV VASKRŠNJIH SVEČANOSTI !
 
MOKRIN, 05. maj 2013. (Nju Njuz) – Solidarnost svih domaćih pernatih životinja je važna, jer su i kokoške tako jače i mogu da se pobune i prekinu lanac brutalnog nasilja nad njihovim potomstvom svakog Vaskrsa, poruka je aktivistkinja iz "Udruženja kokošaka Srbije". One su nas upoznale sa svojim aktivnostima u, kako su naglasile, stravičnoj nedelji u kojoj će se po 23. put održati genocidno Svetsko prvenstvo u tucanju uskršnjim jajima u Mokrinu na Vaskršnjim svečanostima.
 
Kokošji performans i akciju „KOKODAČIMO DANAS, KVOCAJMO SUTRA !” smo organizovale na više nivoa kroz saradnju sa srodnim udruženjima kao što su "21 dan - pile", "Sigurno gnezdo", "Strašan petao", uz aktivnu podršku sličnih organizacija gusaka, pataka i ćurki, čiji su nam se predstavnici pridružili i iskazali svoj stav”, izjavila je jedna od kokošaka za Javni kokošinjac Srbije.
Centralni događaj akcije na samom severu Banata biće performans "Izgubljeno pile"
 
Udruženje kokošaka Srbije je izrazilo žaljenje zbog nedostatka razumevanja i inicijative u Udruženju svinja Srbija da se zajedno organizuje jedan ovakav protest protiv zločina ljudi nad životinjama i njihovom budućnošću, s obzirom da ove godine tzv. Vaskršnji praznici padaju u nedelji kada je i 1. maja, koji je poznat kao tzv. "svinjokolj".
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb