doctor

facebook: I ♥ doctor blog
twitter: @DoctorMisha

MOJ STRIP: BLOGERI U OPERACIJI GRANDE! :D

misha | 14 Novembar, 2008 11:48

MOJ STRIP:
BLOGERI U "OPERACIJI GRANDE" ! Laughing
new doctor strip 001.JPG, 26 KB
  Imajući u vidu ogromnu popularnost muzičko- reality show-ova (poput Operacije Trijumf, Velikog Brata, Zvezda Granda....) u Srbiji i u ex-YU republikama: rešio sam da "provedem" blogere kroz moj blog- strip- muzičko- (nad)reality show: "Operacija Grande" !Laughing
Međutim, zbog jakih pritisaka srpske "reality show mafije"Cool (predvođene Emotion-omInnocent) -već na samom startu sam se suočio sa brojnim poteškoćama... Jedna od njih je i ta da ćete strip moći da vidite tek kada kliknete na malu sliku (ispod teksta)! Nadam da vam to neće umanjiti užitak?!
Ako zanemarimo te probleme tehničke prirode, dolazimo do onih problema koji obično prate ovako "velike projekte"Tongue out: Populacija se deli na PRO i CONTRA takvog show-a! Na čelo onih koji su bili PROTIV , stala je Shadow, a ispred onih koji su ZA- stala је TijanaS:
  
Podele su išle toliko daleko da sam i Јa morao da se oglasimMoney mouth:
Show "OG" je mogao da počne!Smile
Hyperblogger mi je pružila veeeeliku podršku, za razliku od prezauzetog Dmc-a:
Moram da naglasim da je konkurencija bila toliko jaka da u uži krug nisu ušli neki meni vrlo dragi blogeri: patos, glumac, casper, cicilly, mandrak72, stepskivuk, tekstopisac, sanjalice i mnooogi drugi, pa čak ni moj blog mentor rasha! Ona elita koja je imala te sreće da se nađe na stejdžu je počela svoje nastupe: Voja je bio taj koji je prvi probio led (nije mu prvi put da nešto "probija", pa da...Laughing) Napravio je odličnan romantični ugođaj (u mraku) i predstavio nam svoju verziju pesme "Ugasi svetlo" Ace Šmrkasa, na njegov prepoznatljiv, dvosmislen način... Drugi, na bini, se pojavio mladi bloger Smile i zapevao prepoznatljivu pesmu od Slavuja iz Mrčajevaca:
Natasja i Ljubavnik se nisu pojavili na sceni (valjda su se zaneli u uvežbavanju "pesme"?Embarassed), ali su nam zato poslali svoj spot za Gru-ovu pesmu "Samo Sex Srbina Spasava"! Posle njih je nastupila Pinokio koja nam je pesmom lepe Nate Baklavac pokazala lep glas ali i razjasnila zašto je njen nick baš PINOKIO:
I naš dragi Baladašević je bio sprečen da dođe!?Surprised Hteli smo da ga uključimo LIVE iz ravnice uz pomoć video linka, ali pošto nam je rekao da ne volE toliku medijsku pažnju, poslao nam je na kaseti svoju verziju pesme Fenomenomenomenomenomeno...menalnoLaughing, na staroj audio kaseti, normalnoTongue out! Posle njega je nastupio stalni putnik, "čovek s koferom u ruci", ovaj biciklom...- Vladica:
Sledeći je bio DOCTOR BAD COPY BAND u čijem su sastavu bili Miiiishhhhaaa Money mouth i Sanjarenja56! Posle njih, Ella73 nam je pokazala vidljive rezultate svojIH dijeta, ali i lep glas:
 
Da na ovom saboru lepog zvuka nisu zabranjene English-ke pesme, pokazala nam je PrincipessaTongue out sa svojom оmiljenom pesmom, a onda je sve na online (čitaj- noge) podigla Tužna:Laughing
Scandal majstori su bili poslednji izvođači-  Mladi luk, koji se najeo luka, je odbio da peva zbog mirisa istog koji se širio čitavim blogom...Sealed Tačku na ovu haotično maničnu manifestaciju je stavila Iluzija...ili bolje rečeno tačke:
 
p.s. POBEDNIK "OG" JE ONAJ KO USPE DA PREBROJI CRNE TAČKE NA SLICI ILUZIJE!?Money mouth ŠALA, GLASA SE ZA PRVA TRI MESTA, JER NAJBITNIJI JE "GLAS NARODA"Money mouth
Pravo glasa imaju svi!!! Cena: Dž + PDV
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb