doctor

facebook: I ♥ doctor blog
twitter: @DoctorMisha

UHAPŠEN RADOVAN KARADžIĆ !

misha | 21 Jul, 2008 23:53

EKSKLUZIVNO: 
 
UHAPŠEN RADOVAN KARADžIĆ !!!
 
Kako javlja Sky News- Uhapšen je Haški optuženik Radovan Kardžić!
 
 
Pažnja:
 Ova fotomontaža može nekoga uvrediti i nije prikladna za mlađe od +18 godina! Hvala
 
 
Koliko god Hag bio ZLO (jer oslobađa kasapine poput Haradinaja i Orića) i koliko god Radovan bio nevin (daće Bog da to i dokaže?)- uvek mi je SRBIJA na prvom mestu !!!
 
P.S. 
Ja nisam ni ustaša, ni balija, ni šiptar, ni srbomrzac, ni izdajnik, ni strani plaćenik, ni... -Ja jednostavno imam svoje mišljenje koje javno iznosim!
 
 
Komentari u ovom postu nisu dozvoljeni!
Hvala na razumevanju !:) 

Replika !

misha | 17 Jul, 2008 17:43

 sVBska Vadikalna stVanka

 seselj wc.jpg, 29 KB

Evo gledam zasedanje Skupštine (čitaj- Cirkusa) Republike Srbije na Drugom programu "Javne kuće" Srbije (kojima, uzgred rečeno- više ne plaćam pretplatu!) i nerviram se zato što svaki poslanik sVBske Vadikalne stVanke koji izađe za govornicu (poput njihovog Haškog lidera sa slike, koja SVE govori!!!) : pokojnog Premijera dr. Zorana Đinđića- nazove "MAFIJAŠKIM PREMIJEROM" !!!
 
I što je još gore niko iz DS-a ne replicira! Onda oni koji to gledaju, mogu da steknu utisak da ovi (DS) ćuteći, sve to što je rečeno- odobravaju?! Čast još samo poslanicima LDP-a koji se redovno javljaju i kažu da je "prozivanje mrtvog čoveka pre svega antihrišćanski čin..." !
 
Ali kada malo bolje razmislim- ako o tome ko je mafijaš govore ljudi čiji je lider ratni zločinac, čovek (mada je "Čovek"- velika titula za njega); koji kaže da je Mira Marković "crvena veštica", pa uđe u koaliciju sa njom 1998.god., ako je to čovek koji kaže da je lider DSS-a Kurva del Koštunica, pa sklopi savez i s njim, treba li o tom stvorenju još šta reći...??? 
 
REPLIKA HYPER : 
 "...što se tiče tih rasprava po skupštini, ja to više i ne gledam, jer to je postalo opasnije po IQ i zdrav razum od Rose Salvaje i Kasandre zajedno. Isto preporučujem i tebi." (najkomentar- Hyperblogger)

Priča u slikama- d S p s

misha | 15 Jul, 2008 22:46

Pre nego što počnem o novom postu (koji je već drugi danas:-)), preporučujem vam post: "Blog.co.yu na Facebooku", pa ako ga niste videli, možete ga pogledati na:

http://misha.blog.rs/blog/misha/generalna/2008/07/15/blog.-co.-yu-na-facebooku

(I da, najbitnije- učlanite se u ovu facebook- blog fans družinu !!!)

 

 

Priča u slikama- d S p s 
 
Tri...
http://www.politika.co.yu:8080/uploads/rubrike/47533/i/1/Tadic-sps.jpg
...palme, za dve bitange...
http://3.bp.blogspot.com/_j_dgHrXFZ9w/SHQHuQ9nGZI/AAAAAAAAALQ/qp3nuVJ6WWQ/s320/bota%2Bpalma.jpg
i ribicu... (Seka Aleksić)
www.novosti.rs/upload/images/2008/JUL/1207/seka-16-3.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
Da mi je ovo neko pričao da će se dogoditi- rekao bih mu: "Ala lažeš" ; ali to se stvarno dogodilo! Udarna vest, sa "kik-boks slave" u Jagodini, ovih dana glasi:
 
"Izbor nove vlade (ds+sps=dSps) proslavljen sinoć u rodnom mestu Dragana Markovića Palme Končarevu, slavlju prisustvovao predsednik Tadić, prisutne zabavljala Seka Aleksić!"
 
Ali da je u srpskoj politici postalo sve moguće- uverio sam se kad sam ovo video:
 
I čisto da se razumemo- smatram da bi vlada SRS- DSS- SPS bila još crnja i grđa(?); a da je ovo ipak "manje zlo"! Nego čisto se pitam- kada će Srbi početi da biraju između dva dobra, umesto dva zla...??????????
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb