doctor

facebook: I ♥ doctor blog
twitter: @DoctorMisha

Kupuju se na trafici, ali nisu novine!

misha | 09 Jul, 2008 01:10

Kupuju se na trafici, ali nisu novine!

http://vukajlija.com/attached_images/0000/2201/kurir_logo.png

Mesecima se nerviram gledajući naslove, "duhovite" fotomontaže slika i tekstove u tom đubru od samo 15 din. koje se prodaje na trafici a ne sme biti ni toaletni papir, a kamoli novine !!! 

Današnji (ustvari jučerašnji) naslov je bio "kap u čaši" koja je prelila i morao sam ovo da podelim i sa vama dragi moji blogeri! :

Ovo su "novine" sa besplatnim reklamama za robijaše i ubice! Evo naslova i teksta:

 

I Zabela na Fejsbuku! 

Miroslav Jovanovski (23), osuđenik u Požarevcu, takođe popularan na sajtu za druženje. U prijatelje ubraja Novaka Đokovića i Cecu.

BEOGRAD - Crnogorske Fejsbuk robijaške zvezde Maljota Đurašević i Leon Drešaj, pritvorenici iz Kaznenog zavoda Spuž, dobili su ozbiljnu konkurenciju na ovom širom planete nesumnjivo najpopularnijem sajtu za upoznavanje i druženje otkako se na njega „nakačio“ i Miroslav Jovanovski, zatvorenik požarevačke Zabele. Jovanovski je osuđen na deset i po godina robije zbog ubistva Miloša Karaklajića (17) 24. juna 2005. godine, u dvorištu surčinske OŠ „Vuk Karadžić“, koga je upucao iz „kalašnjikova“.

Naime, posle Kurirovog jučerašnjeg teksta o pritvorenicima crnogorskog Spuža Maljoti Đuraševiću i Leonu Drešaju, čiji su maštoviti profili na Fejsbuku (www.facebook.com) privukli mnoštvo prijateljica koje su predstavljene fotografijama i punim imenom i prezimenom, u redakciju su pristigli i odgovori fanova „naših zvezda“.

„Nema razloga, brate, da toliko dižete one napumpane Crnogorce, kad se to kod nas u Zabeli i duže i više radi. Naš brat Miroslav Jovanovski iz Surčina za njih je istinska faca i šampion na Fejsbuku. Uostalom, proverite sami“, stoji u jednoj od poruka pristiglih juče u našu redakciju.

I zaista, Miroslav Jovanovski u svom vešto kreiranom profilu na Fejsbuku sem svoje fotke, čija pozadina nedvosmisleno otkriva zatvorsku sobu kao mesto sadašnjeg boravka, napominje još i da voli takozvanu mafijašku virtuelnu igricu „Mob vors“. A onda se može videti impozantan spisak prijatelja i prijateljica iz Srbije i celog sveta. Ni verzirani ljubitelji Fejsbuka ne bi mogli potvrditi autentičnost prijateljskih veza Jovanovskog s Novakom Đokovićem, Svetlanom - Cecom Ražnatović, Anom Nikolić, Gogom Sekulić, Natašom Kojić, Slavicom Ćukteraš ili Dijanom Mićić iz „Velikog Brata“, ali ta imena stoje na spisku njegovih prijatelja na Fejsbuku.

Samo fali još: Vidimo se u čitulji !

Strašno!

Poštujem i podržavam slobodu medija, ali ovi ga preteraše...

 "I kao oni su sad idoli?!? Samo mi nije jasno koga da žalim... One lude novinare ili blesave ljude sa fejsa???" (najkomentar- Smile)

Zato, upozorenje: 

Dnevne "novine"Kurir- štetno po zdrav razum!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb