doctor

facebook: I ♥ doctor blog
twitter: @DoctorMisha

Replika !

misha | 17 Jul, 2008 17:43

 sVBska Vadikalna stVanka

 seselj wc.jpg, 29 KB

Evo gledam zasedanje Skupštine (čitaj- Cirkusa) Republike Srbije na Drugom programu "Javne kuće" Srbije (kojima, uzgred rečeno- više ne plaćam pretplatu!) i nerviram se zato što svaki poslanik sVBske Vadikalne stVanke koji izađe za govornicu (poput njihovog Haškog lidera sa slike, koja SVE govori!!!) : pokojnog Premijera dr. Zorana Đinđića- nazove "MAFIJAŠKIM PREMIJEROM" !!!
 
I što je još gore niko iz DS-a ne replicira! Onda oni koji to gledaju, mogu da steknu utisak da ovi (DS) ćuteći, sve to što je rečeno- odobravaju?! Čast još samo poslanicima LDP-a koji se redovno javljaju i kažu da je "prozivanje mrtvog čoveka pre svega antihrišćanski čin..." !
 
Ali kada malo bolje razmislim- ako o tome ko je mafijaš govore ljudi čiji je lider ratni zločinac, čovek (mada je "Čovek"- velika titula za njega); koji kaže da je Mira Marković "crvena veštica", pa uđe u koaliciju sa njom 1998.god., ako je to čovek koji kaže da je lider DSS-a Kurva del Koštunica, pa sklopi savez i s njim, treba li o tom stvorenju još šta reći...??? 
 
REPLIKA HYPER : 
 "...što se tiče tih rasprava po skupštini, ja to više i ne gledam, jer to je postalo opasnije po IQ i zdrav razum od Rose Salvaje i Kasandre zajedno. Isto preporučujem i tebi." (najkomentar- Hyperblogger)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb