doctor

facebook: I ♥ doctor blog
twitter: @DoctorMisha

ŽIRAFA ZA SRBIJU U EVROPI! :)))

misha | 06 Oktobar, 2008 22:03

ŽIRAFA ZA SRBIJU U EVROPI !!!
žirafa strip 01.jpg, 31 KB

Čitam i ne verujem!Yell Naša politika je postala prava BUVLjA PIJACA!!!
Evo članka iz Blica koji me je šokirao:

Vlada kupila žirafu Palmi


"Žirafa će uskoro postati novi stanovnik zoološkog vrta u Jagodini pošto je Vlada Srbije ovoj ustanovi dodelila 19.239.644 dinara ili oko 249.865 evra. Ova informacija, međutim, posebnu pažnju pobuđuje jer je, kako „Blic“ nezvanično saznaje, pomoć jagodinskom zoološkom vrtu bio jedan od zahteva tokom međustranačkih pregovora koji su doveli do formiranja vlade.

Prema informacijama koje ima naš list, predsednik opštine Jagodina Dragan Marković Palma je kao lider Jedinstvene Srbije direktno učestvovao u stranačkim pregovorima oko formiranja vlade i tom prilikom se izborio da dobije garancije za odobrenje novca za kupovinu žirafe. Treba istaći da sama životinja nije toliko skupa, ali da se suma potrebna za dopremanje žirafe, zbog ogromnih troškova samog prevoza i smeštaja, penje i do oko 300.000 evra.
Sumu od oko 25 miliona dinara, što je za oko 50.000 evra manja suma od procenjene, prema informacijama iz Ministarstva ekonomije, Vlada Srbije je odobrila za nabavku životinja, njihovog transport i izgradnju prostora za životinje u okviru jagodinskog zoološkog vrta, a sve iz sredstava namenjenih za razvoj infrastrukture u turizmu za 2008. godinu."
 
žirafa strip 02.jpg, 31 KB
 
Znači, čovek da ne poveruje! Meni je bilo tužno da o sudbini Srbije odlučuje Palma, ali sad mi je "lakše"- odlučivala je ŽIRAFA!Cry
Sva sreća pa nije tražio "Betovena i Šopena da mu dovedu na noge u prostoriju na 2-3 metra da pevaju?!"Money mouth
  
 Baš sam se šokirao!Surprised Ali, ima i pozitivne strane: a to je da sam ja (inspirisan ovom vešću) napravio svoj strip!Laughing Preuzeo sam životinjice sa reklame od COCKTA-e i eto mog stripa sa "Evropskom žirafom":Wink
žirafa strip 03.jpg, 35 KB
Vidite: 2.deo !
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb