doctor

facebook: I ♥ doctor blog
twitter: @DoctorMisha

Nadrealni Svbski Vojvoda Šešelj !

misha | 18 Novembar, 2014 18:40

Nadrealni Svbski Vojvoda Šešelj !

Ovih dana se urnebesno zabavljam gledajući i čitajući sve vezano za Svbskog Vojvodu Šešelja! Zaista deluje previše nadrealno to njegovo inteligentno manipulisanje neinteligentnom "bvaćom Svbima i sestvama Svpkinjama". Doduše, i u ovom slučaju se najviše informišem preko interneta, jer ovi njegovi "izdajnički radikali" na vlasti malo cenzurišu medije... 

 

Njuz.net - Šešelj nosi majicu sa slikom Vučića koji nosi majicu sa slikom Šešalja Tongue out

HAŠKI KAZAMAT, 18. jun, (Njuz.net)- Antisrpski tribunal u Hagu doneo je šokantnu odluku da Vojislava Šešelja liši prava na stanovanje u pritvorskoj jedinici u Sheveningenu i izbaci ga na ulicu, saznaje Njuz. 
Da podsetim: Njuz.net je srpski satirični web-sajt koji na svojim stranicama objavljuje lažne vesti, pod sloganom „Vesti u ogledalu“. Od nastanka sajta, više puta se dogodilo da pojedine medijske kuće s njega prenesu izmišljene vesti kao istinite. Međutim, u Nadrealnom Srbistanu se sve češće dešava da se pojedine "lažne vesti" kasnije i obistine!!!
 
Lider SRS-a Vojislav Šešelj je tako 12. novembra nakon gotovo 12 godina, prema njegovim rečima, "brutalno izbačen iz haške tamnice". Baš kao u gornjem satiričnom tekstu. Njuz.net se takođe pre par meseci zapitao: Šta će Šešelj prvo uraditi kad stigne u Srbiju? -Iskuliraće od politike na 15 minuta; glasio je jedan od šaljivih odgovora koji danas isto deluje veoma realno.
 
Zato bi možda malo ozbiljnije trebalo da shvatimo sledeće Njuzove naslove iz Specijala o povratku Šešelja u Srbiju: "Nikolić i Vučić dobrovoljno odlaze u Hag: predsednik i premijer se pitaju kako Haški tribunal nije ranije podigao optužnicu protiv njih dvojice za događaje iz 90-ih", "Maja Gojković potpisala pristupnicu SRS", "Prodavnice escajga zatrpane porudžbinama za zarđalim kašikama", "Aleksandar Martinović potrošio jednu od svojih šest plata na tajnu žurku u čast Šešeljevog povratka"... Laughing
 
Početkom godine sam u postu Moja prljava kampanja ! Ili: Kako sam i ja ubio SRS ? otkrio svoju malu tajnu od pre 6 godina. Naime, maja 2008. sam kreirao i drugi blog "Mile protiv tranzicije", gde sam na ironično- sarkastičan način predstavio "prosečnog glasača Srpske radikalne stranke". Navodni radikalski bloger Mile Todorović se tako primitivno borio protiv tranzicije, a ja sam se obrnutom psihologijom borio protiv SRS-a. Blogerima su "Miletovi" postovi bili zabavni, isto onoliko koliko i meni njihovi komentari neverice. Cilj je bio postignut.
 Blog "Mile protiv tranzicije" - Parodija realnosti (2008.) !
 
"Miletov blog", u neku ruku preteča sarkastičnog Njuz.net-a, je još pre rascepa i izdvajanja SNS-a iz SRS-a takođe u jednom od postova (šaljivo) uobičajenim radikalskim govorom mržnje upozorio izdajice na (ovaj) Šešeljev pobednički povratak:
 
Srbski heroj i patrijota- Seselj
mile | 04 Мај, 2008 16:16
 
Eve ga majveci srbski heroj sto ga majka rodila a koji truli u Hagu kod one zlikovacke Kurve Del Ponte koju ce nakraju da pobedi i da iscepa ki svinja mrsan dzak ida se vrati ki pravi patrijota!
Rame uz rame sa srbskim heroima. Ce da oslobodi Srbske zemlje preko Drine kad SRS dodje na vlas. Ce da osvetli ubijenog precednika Slobu. Ce da se obracuna sa drzavnim izdaicama, kriminalcima i tajkunima.
vi izdaice samo nastavite da kritikujete moj internet pa cete na kraju da izedete dupe kad dodje Vijvoda iz Haga da ve poapsi! I sin Dragan me ispravlja ,al ja ocu da napise bas kako zborim da cujete vi srbskog seljaka i patrijotu! I da l cu jos da pricam ovdenak to je samo moja stvar!
 
11 maj glasajte za broj 4 i Srbsku Radikalnu Stranku! NAPRED SRBIJO! NAPRED SRS!
 
 
Dok je ostatak normalnog sveta ovog novembra 2014. godine pratio prvo sletanje letelice na kometu, mi smo pratili sletanje Šešelja na Surčin! Ovde su zaista granice između realnog i nadrealnog gotovo nevidljive, poput onih radikalskih granica između srpskih zemalja. Tako sam sada skoro siguran da sam u onom četničkom cirkusu i stampedu na aerodromu prilikom dočeka pobednika- video i onog mog nadrealnog Mileta Todorovića: Wink
 
Danas je Mile zbunjen, voli Šešelja a glasa za Vučića - "I Kosovo i Rusija" i "Svom snagom u reforme" Smile

Komentari

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb